Porbeles hegesztő huzalok

Miért Zákányszerszámház?

Porbeles huzal

A huzal egy speciális por töltetet tartalmaz, amelyből a hegesztés során gáz képződik, ez helyettesíti a normál esetben a gázpalackból adagolt védőgázt.

A porbeles huzal fordított polaritással használható, vagyis csak azokhoz a hegesztőgépekhez jó, amelyeknél megfordítható a polaritás!

A porbeles huzal ideális megoldás CO2 védőgázos hegesztőgépekhez arra az esetre, ha nincs kéznél védőgáz, vagy nem a megszokott helyen használja a gépet, és nem tud vagy akar magával cipelni gázpalackot.

A speciális összetételnek köszönhetően külön védőgáz nélkül is védi az ívet és jó hegesztési varratot eredményez.

Porbeles huzal használata

A porbeles huzal egy speciális portöltetet tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy védőgáz nélkül tudjunk hegeszteni, mivel a munkafolyamat alatt a portöltet képződik gázzá.Minden helyeztben használható, főleg ha olyan helyen dolgoznánk, ahol nem, vagy nehezen megoldható a védőgáz használata. Például kültéri munkák esetén szeles időben.

A porbeles huzal csak fordított polaritással használható, azaz olyan géppel alkalmazható, ahol van lehetőség arra, hogy a munkakábel legyen a negatív, a test pedig a pozitív.Alkalmazások: Általános építés, acélszerkezet, hajógyártás, bányaipar.

Bővebb információk a porbeles hegesztőgépekről a ide kattintva!

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés