Legjobb Karcher szerszámok!

Karcher porszívók top landolo leiras

Műhelyporszívó vagy autóporszívó, száraz vagy nedves, durva vagy finom szennyeződés – nem számít! A Kärcher porszívói sokoldalú felhasználást biztosítanak kültéren és beltéren egyaránt. Kiváló szívóerejükkel, nagy energiahatékonyságukkal és erőteljes kialakításukkal kiemelkednek a tömegből. Ezek a többfunkciós készülékek számos alkalmazási lehetőséggel és átfogó tartozékpalettával rendelkeznek, ezáltal csodát tesznek a ház, a kert és a garázs körül is.

Fedezd fel a Kärcher porszívókat, amelyek mindenre képesek. Nagy szívóerejük, és a szennyeződések gyors és maradéktalan eltávolítása valamennyi padlófelületen visszahozza a „WOW hatást” az otthonodba.

karcher mosok landolo top

Hogyan tudod meggyorsítani a kültéri felületek tisztítását úgy, hogy azok valóban ragyogóan tiszták legyenek?

A Kärcher magasnyomású mosókkal! Ezek a mosók alaposan és hatékonyan bánnak el még a legmakacsabb szennyeződésekkel is.
Mi a titkuk? Az erő. Legyen szó gyengéd vagy erőteljes tisztításról, a Kärcher készülékekre mindig számíthatsz! Használatukkal nem marad más, csak tisztaság - minden keményfelületen.

Az olyan okos kiegészítőkkel, mint a Smart Control szórópisztoly, a 3 az 1-ben Multi Jet szórószár és a Plug ’n’ Clean tisztítószer-rendszer, nyugodtan nézhetsz szembe minden tisztítási kihívással.

Akkus ablaktisztító karcher

Csíkmentes tisztaság. Háromszor gyorsabban. Nem csak ablakoknál.

Takaríts meg időt és fáradságot a Kärcher vezetéknélküli ablaktisztítókkal. A WV ablaktisztítók szívó funkciója rendkívül hatékony tisztítást és csillogó végeredményt biztosít – csíkok és egyéb visszamaradt foltok nélkül. Ezenkívül a praktikus és kényelmes kialakítású Kärcher készülékek valóban higiénikusan tisztítanak, mivel nem kell érintkezned közvetlenül a piszkos vízzel. Ráadásul alkalmasak bármilyen sima felülethez, mint pl. tükrök, főzőlapok, ajtók, asztalok és csempék.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés