Legjobb Metabo szerszámok!

Metabo Full Service

Miért éri meg a Metabo  gépet vásárolni?

A Zákány Szerszámház Kft. Metabo Full Service partner

Teljeskörű védelem és biztonság

Ez a Full Service szolgáltatás, mely az összes javítási költséget lefedi 3 éven keresztül, még a kopásból adódó javításokat is!

A Zákány Szerszámház a Metabo kiemelt LiHD partnere! A tőlünk vásárolt Metabo akkus gépekhez, akkukhoz, és töltőkhöz a Full Service szolgáltatás teljesen INGYENES!

Az előnyök

  • Ingyenes a kopás okozta javítás

  • A legnagyobb prioritás a javításnál

  • 3 év garancia az akkukra és töltőkre is

  • Teljes költség tervezhető

  • Mi vállaljuk a szállítási költségeket és kockázatokat

  • Javítási idő általában kevesebb mint 24 óra

Metabó Zákány Full Service

Hogyan működik a Metabo Full Service? Ilyen egyszerűen

A Full Service regisztrációval rendelkező termékeknél minden javítást, legyan az akár kopás okozta, akár a termék hiányosságára visszavezethető okok miatt vált szükségessé, a Full Service ideje alatt (36 hónap) teljesen ingyenesen javítjuk, vagy cseréjük.


1.) Vásárolj bármilyen Metabo akkus gépet, akkut vagy töltőt a Zákány Szerszámháztól.


2.) A terméket a vásárlást követően a Metabo Service oldalán kell regisztrálni a vásárlást követő 4 héten belül. (Ott ki kell választani hogy a Zákány Szerszámház Kft.-től vásároltad a terméket)


3.) Kész! Ez után nincs más dolgod, csak élvezni a Full Service adta előnyöket!


Meghibásodott? Nem állhat meg a munka!

Hozd be bármelyik üzletünkbe vagy jelezd ügyfélszolgálatunk elérhetőségén! Rövid időn belül javítjuk a gépet!A Full Service szolgáltatás részletes feltételeit innen töltheted le

Milyen előnyöket nyújt Neked egy Metabo gép vásárlása?

 

Raktárkészlet: Arra törekszünk, az összes Metabo akkus gép folyamatosan raktáron legyen és készen álljon az azonnali feladásra. Mi nem egy olyan szerszámáruház vagyunk, amely az árut „külső raktáron” tartja és így akár heteket kellene várni a szállításra!

Kedvező árak: Árainkat alapos tervezéssel kalkuláljuk, figyelembe véve a szerszámpiac aktuális helyzetét!

Biztonságos vásárlás: Az adatait nálunk online fizetés esetén is biztonságban tudhatja.

Zökkenőmentes szállítás: Termékeinket azonnal magyarországi raktárunkból küldjük, így csomagod akár már másnap meg is érkezhet. A megrendelt termékeket elismert futárszolgálattal szállítjuk házhoz. Nincsenek elveszett küldemények, a kiszállítás gyors!

Metabo-kert-top-metabo

Metabo kerti megoldások!

A gyepszélektől a burjázó növényekig!

Mindegy hogy erősen burjázó területek, vagy kis és közepes kertrészeken használjuk, a Metabo gépeivel a kertgondozás könnyű feladattá válik!

A sövényeket és a bokrokat is ápolni kell! Ennek során a felhasználóvédelem is fontos hangsúlyt kapott a Metabo kerti gépeknél!

A lehullott lomb és a szennyeződések gyors eltávolítására is nyújt megoldást a Metabo kerti kínálata!

top metabo landolo metabo epitoipar ajalantok

Akár bontás, akár készítés vagy kiépítés: a Metabo választékában minden alkalmazáshoz és munkamenethez megtalálod a megfelelő szerszámot. Így fáradtságmentesen is tökéletes eredményeket érhetsz el és a Metabo-ban tökéletes partnerre találsz szinte minden területen.

A gépekkel minden nap elérheted a határaidat. Ezért a Metabo termékek a kemény ipari alkalmazásokhoz is használhatóak: nagy produktivitással, rendkívüli robusztussággal, biztonsággal és megbízhatósággal.