Elstartolt a "Dolgozz hatékonyabban" kampányunk, melyben az építőiparban dolgozók számára mutatunk hasznos tartozékokat!

Vásárolj 10.22 - 10.26 között  a promócióban szereplő Bosch kiegészítők közül és esélyed nyílik a nyereményszerzése!

Aki most vásárol a "Dolgozz hatékonyabb" kampányban szereplő tartozékok közül és rendeléskor beírja a megjegyzés rovatba "hatékony munkavégzés" kifejezést, valamint kedveli az Új Facebook oldalunkat az részt vesz egy sorsoláson, ahol több mint 100.000 Ft értékben sorsolunk ki Bluetooth hangprojektort, és fúrószár készleteket.

A nyereményjátékról bővebben az oldal alján olvashattok!

 

4 vágóélű kialakítása és keményfém anyaga megakadályozza, hogy a fúrószár elakadjon a betonvasban.

Betonvasnak ütközve a feje ellenáll, és nem törik el.

Központosító csúcsa pontos központosítást és stabil iránytartást tesz lehetővé a pontos furatátmérők érdekében.

Feje és nagy méretű, rövid porelvezető csatornái gyors porelvezetést biztosítanak, így a fúró gyorsan, kis kopással vágja át a betont és a betonvasat.

4 hornyos kialakítása biztosítja optimális porelvezetését.

Optimális gyémántminősége és szemcsemérete kiváló teljesítményt nyújt vasbetonban, falazatban és általános építőanyagokban.

Hosszú élettartamú, és problémamentes vágást biztosít az építkezéseken.

Egyenletes gyémánteloszlású 10 mm-es szegmensmagasságának köszönhetően hosszú élettartamú, akár 700 méternyi anyag vágásához használható (a Bosch kompetenciaközpontjában tesztelték).

Kis súrlódású szegmensei minimalizálják a kopást: a hornyok elvezetik a port, és csökkentik a tárcsa oldalainak szükségtelen dörzsölődését.

Vastag alapteste azonnali pontos vágást és akár 40%-kal nagyobb stabilitást biztosít.

Fél éltöréses egyedi fogkialakításának  és kiváló minőségű keményfém fogainak köszönhetően a szegeket és betonmaradványokat tartalmazó építési faanyagot is elvágja. 

Tágulási hézagokkal ellátott változata használat közben csillapítja a rezgéseket, ami csökkenti a zajt és a hőfejlődést.

Mérettartó, edzett acél (> 40 HRC) hordozólapja biztosítja a pontosságot (a HRC a keménység mértékegysége).

Rendkívül tartós keményfémből készül, ami kiváló vágási minőséget, tartósságot és hosszú élettartamot garantál, továbbá ellenáll a betonvasnak, és át is vágja azt.

4 vágóélű kialakításának köszönhetően alkalmas vasbeton fúrására, és nem akad el a betonvasban.

A kiváló minőségű keményforrasztási technológia rendkívül erős kötést biztosít, ami garantálja, hogy a keményfém vágóélek szorosan rögzülnek a fejhez nehéz munkák közben is, ami javítja a vágási képességet.

2 db U-alakú hornya elősegíti a por elvezetését, minimálisra csökkenti a melegedését, és meghosszabbítja a fúró élettartamát.

A zsugorhüvelyes csomagolás kiváló rozsdásodás elleni védelmet biztosít nedves környezetben.