Güde kerti megoldások!

güde kerti lombfuvo lany

Güde gépek a kertgondozáshoz!

A fűnyírás, favágás és kapálás erős fizikumot és kitartást követel meg, ezért érdemes olyan eszközbe fektetni, amely hosszú távon is megkönnyítik életünket és felgyorsítják a sokszor, több óráig tartó kétkezi munkálatokat.

Az ősz beköszöntével lehullanak a levelek, amelyek eltakarítása véget nem érő feladatnak tűnhet. A lombfúvó azonban könnyen a kedvenc társunkká nőheti ki magát, hiszen tizedannyi idő alatt a megfelelő helyre tereli az összetakarítani kívánt, lehullott lombokat. Olyan esetekben amikor a lehullott leveleket szeretnénk egyszerűen összegyűjteni, akkor lehet nagy segítség egy lombszívó. Gyűjtőtartályának köszönhetően nagyobb területeken is használható. Elektromos, akkus vagy benzines gépek közül válogathatunk.

gudekep aggregator - sovenyvago

Güde Aggregátorok, Áramfejlesztők 

Az áramfejlesztők segítségével az elektromos árammal működő gépeket bárhol és bármikor használatba vehetjük. Kiemelten fontos kültéri építkezéseknél, közműjavítás során, de áramszünet esetén is értékes eszköz. Típustól függően a kisebb 1-2 Kw-tól a nagyobb több száz Kw-os teljesítményű áramfejlesztőkkel is találkozhatsz a kínálatunkban. Az áramfejlesztők felhasználási területe szerteágazó. Egy kisebb teljesítményű gép remekül alkalmas pl. egy nyaraló áramellátásra. A nagyobb áramfejlesztőknek az ipari igénybevétel sem jelent problémát.

güde kerti megoldások top füreszek

 

Güde fűrészek otthonra!

Az elektromos, motoros és akkumulátoros fűrészek használata mostanra nélkülözhetetlenné vált a mezőgazdálkodás, az erdőgazdálkodás vagy akár az építőipar területén belül. Egyre több típus létezik, melyeket elsősorban azok felhasználási területe, teljesítménye és tömege alapján különböztetünk meg.

A márka védjegye a kék szín mellett a kiemelkedően jó ÁR-ÉRTÉK arány.

Vásárold meg most a kedvenc Güde kerti szerszámodat, kedvezményesen!

güde kerti megoldások epetoipari gépek banner

A szerszámok felhasználási területe változó, legyen szó lakás- vagy lakóház építésről, útépítésről, víz alatti munkálatokról vagy különböző villamosenergia projektekről. Bármi is az adott feladat, a strapabíró, intenzív használatra kifejlesztett eszközök ma már alapkövetelménynek számítanak. 

A különböző építőipari munkálatok különböző típusú eszközök használatát követelik meg. A kínálatunkban az alábbi eszközök találhatóak meg - a teljesség igénye nélkül.