Hegesztők hete!

A legnépszerűbb termékeket válogattuk össze, melyek készleten vannak, így rendeléstől számítva néhány napon belül kézhez veheted, és már használhatod is őket.

Néhány terméket kuponos kedvezménnyel vásárolhatsz meg! Részletek lentebb!

Az ajánlat kizárólag 2022.05.22 éjfélig, vagy a készlet erejéig tart. Ne maradj le!

Bevontelektródás (MMA) hegesztés

Bevontelektródás (MMA) hegesztés

Hegesztésre mindenkinek szüksége lehet. Nemcsak az ipari területeken szükséges, hanem olykor családi házaknál vagy telkeken is. Amennyiben elsajátítjuk az alapokat és a megfelelő technikát, akár magunk is belevághatunk a munkába.

Az inverteres hegesztés korszerű és újabb technológia. Amíg a hagyományos hegesztőkkel nem lehetett változtatni az áramerősségen, az inverter használatával már igen. Ezzel pedig sok idő megspórolható, a munkaidő rövidebbé válik. További előnyei, hogy a készülék szabályozza a szükséges feszültséget, illetve a hegesztőpálca letapadásának is kisebb a valószínűsége.

A bevontelektródás kézi ívhegesztés (MMA) előnye, hogy a szükséges gépek és anyagok olcsón beszerezhetőek, továbbá kezelését is egyszerűen megtanulhatjuk. Otthoni munkára a legalkalmasabb eszköz.

Porbeles hegesztőgép elterjedése

Porbeles hegesztőgépek elterjedése

A porbeles hegesztés lényege: Egy olyan huzalt használunk hegesztéshez ami valójában egy cső, minek belsejében hasonló por van mint a bevonatos elektródák külső burkolta. Hegeszteni pontosan úgy kell ahogy gézvédelem esetén, jobbára észre sem lehet venni a keletkező csekély mennyiségű salakot. A salak ideálisan egy vékony porszerű -néha szilárdabb- bevonat. A módszer előnye hogy nem érzékeny az időjárás viszontagságaira, nem rontja a szél a varrat védelmét.

A porbeles hegesztés tiszta és salakmentes, magas minőségű hegesztést biztosít. A beolvadás tökéletes, és szabályos a varrat. Nem igényel általában a hegesztés után varrat csiszolást, tisztítást.

Az önvédő porbéléses/porbeles hegesztőgépek csak a megfelelő porbeles huzallal használhatók. Legnagyobb előnyük, hogy a munkához nincs szükség védőgázra.

Mi is jelent az AWI(TIG)  hegesztk hete promo

Mi is jelent az AWI(TIG) hegesztés?

TIG = Tungsten Inert Gas. Argon védőgázas, wolfram elektródás hegesztési eljárás. A gázterelőből kiáramló Argon gázban a munkadarab és a wolfram elektróda között létrejövő villamos ív megolvasztja a fémet. Leginkább a lánghegesztéshez hasonlítható. 

Előnye: Szép varrat, ami nem igényel utólagos megmunkálást, sok esetben nem szükséges hozaganyag a hegesztéshez.

DC-TIG, azaz egyenáramú AWI üzemmódnál hegeszthető anyagok: acél, rozsdamentes acél, vörös, -sárgaréz, titánim. 

AC jelzésű AWI gépekkel lehetőség van alumínium hegesztésére is. 

Alumínium hegesztésnél csak is AC/DC változat jöhet szóba. Erre az oxid réteg könnyebb feltörése miatt van szükség! 

A legtöbb AWI hegesztőt MMA, azaz bevontelektródás ívhegesztésre is lehet használni, rutilos, bázikus, és felrakó elektródák elhegesztésére. Ebben az esetben az alábbi anyagok hegeszthetőek: acél, rozsdamentes acél, öntöttvas. 

hyundai-szerszam-akcio-kupon-itt

 

 

zakany-szerszam-kupon-akcio

 

 

Iweld kuponok itt

 

 

panelectrode-kuponok-itt

 

 

hegesztopjazsok-montage

Hegesztőpajzsok

Amennyiben a legjobb hegesztőpajzsot keresed, úgy figyelmedbe ajánljuk a kiváló minőségű Ztrust automata hegesztőpajzsainkat, melyek széles választékban megtalálhatóak áruházunkban. A Ztrust hegesztőpajzsok kimondottan nagy látómezővel és állítható érzékenységgel is rendelkeznek! A Ztrust hegesztőpajzsok megfelelnek a munkavédelmi szabványoknak! Ezek a magas minőségű alapanyagokból, alaposan tesztelt hegesztőpajzsok egyes típusai rendelkeznek köszörülési móddal is, így használatuk nem csak a hegesztésre korlátozódik!

Természetesen más gyártótól származó fejpajzsokat is tudsz nálunk porbeles hegesztőhöz vásárolni!