Robot fűnyírók

A kényelem és a gyönyörű pázsit eléréhez elengedhetetlen egy robot fűnyíró beszerzése.
Használatával különösebb teendőnk nincsen, hiszen a telepítés után a gép már magának dolgozik.

Robot fűnyírók előnyei

Gyönyörű gyep: a robot fűnyírók naponta körbejárnak a kijelölt területen, ennek köszönhetően hetente többször is lenyírják a teljes füves felületet. A robotfűnyíró általában néhány millimétert vág egyszerre, ami jót tesz a gyep egységes növekedésének, ráadásul a folyamatos nyírást a legtöbb gyom kevésbé viseli el, ezért egy elhanyagolt gyep állapota akár még javulhat is a robot fűnyíró használatával.

Több szabadidő: Robotfűnyíró alkalmazásával az általunk fűnyírással töltött idő szinte a nullára csökken. Továbbá a használatunk egy kényelmi funkciót is rejt magában: a robotfűnyíró időzítve indul el, amit akár a mobiltelefonunkról is elindíthatunk.

Nincs zöldhulladék: A robotfűnyíró után nincs takarítás, mivel a robotfűnyíró nem hagyja megnőni a füvet, másrészt a robotfűnyíró speciális mulcsozó rendszere rendkívül apróra vágja azt a kevés füvet is, amely a végén a fűszálak közé visszahullik.

Csendes: Egy robotfűnyíró hangereje jóval alacsonyabb, mint egy hagyományos fűnyíróé! Így aztán nem zavarja a szomszédokat, járhat kora reggel és este, de akár hétvégén és ünnepnapokon is.

Robotfűnyírók GSP vezérléssel

Amikor a fejlett technológia, a kényelemhez való ragaszkodás és egy fűnyíró találkozik a gyártószalagon, abból a robotizációs korszak újabb termékei születnek meg: a robotfűnyírók.

Az egyszerűbb kivitelezésű robot fűnyírók egy meghatározott területen mozognak, amely egy előre kijelölt terület, vezetőkkel ellátva.

A komolyabb gépek robot fűnyírók már beépített GPS alapú fűnyírási technológiával működnek

  Cikkszám 101602884
  Rendelésre
  368 200 Ft / db
  Cikkszám 101602881
  Rendelésre
  225 720 Ft / db
  Cikkszám 101602883
  Rendelésre
  329 710 Ft / db
  Cikkszám 101602882
  Rendelésre
  278 230 Ft / db
  Cikkszám 101006096
  Rendelésre
  303 160 Ft / db
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés