Multifunkciós kerti gépek

Miért Zákányszerszámház?

Multifunkciós kerti gépek használatának előnyei:

Egy multifunkciós kerti gép rendkívül sokoldalú: a szegélynyíráshoz, fametszéshez és sövénynyíráshoz elegendő egyetlen szerszám!

Könnyedén tudjuk használni: Egyszerűen és gyorsan válthatunk a különböző tartozékok közül. Ez a gyors és szerszám nélküli feltétcsere kimondottan hatékony, alkalmazásával sok időt takaríthatunk meg.

Multifunkciós kerti gépek felhasználási területei:

Egy multifunkciós kerti gép ideális otthoni használatra: gyep, sövény, bokrok karbantartása, ágak és cserjék vágásához.

Beszerzése számtalan előnnyel jár. Ilyen például a költséghatékonyság, hiszen nem kell drága pénzért sok különböző kerti gépet beszereznünk! Ugyanakkor hely takarékos megoldást is biztosít a tárolása. Nem kell számtalan kerti gépet pakolgatnunk, hiszen amikor használni szeretnénk akkor egyszerűen elővesszük az alapgépet és rácsatlakoztatjuk a megfelelő tartozékot.

Mi is az a multifunkciós kerti gép?

A multimultifunkciós kerti gép egy olyan eszköz, ami több kerti gépet foglal magában. Leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy ugyanazzal a géptesttel, vagy ha jobban tetszik meghajtóegységgel elvégezhetünk több munkafolyamatot is, csak a feladathoz megfelelő kiegészítő fejet kell rászerelnünk!

Mire használhatunk egy multifunkciós kerti gépet?

A lista elég hosszúra nyúlhat, hiszen egy adott géppel és a hozzá kapható sokféle tartozékkal számtalan munkafolyamatot el tudunk végezni. Jellemzően azonban az alábbi munkákhoz szokták használni a multifunkciós kerti gépeket:

  • Szegélynyírás
  • Fűkaszálás
  • Sövényvágás
  • Fűrészelés
  • Ágvágás

Multifunkciós kerti gépek típusai:

2 fő típust különböztetünk meg, mégpedig maga a szerkezeti felépítése miatt. Röviden összefoglalva leírtuk, mik az egyes típusok előnyei, hova ajánljuk őket:

Akkumulátoros multifunkciós kerti gép

Manapság már ezek a típusok egyre inkább elterjed. Ennek egyszerű oka van. Alacsony zaj kibocsájtás és karbantartási igény. Ugyanakkor szabad mozgás a munkaterületen. A meghajtásra szolgáló akkumulátorok is folyamatosan nőnek, egyre nagyobb Ah(amper óra) kapacitással rendelkeznek, így akár több munkákat is el tudunk végezni egy-egy feltöltéssel.

Benzinmotoros multifunkciós kerti gép

A gyártók törekszenek a környezetkímélésre, éppen ezért manapság a fejlett 4 ütemű motorokkal szerelik őket. figyelembe kell vennünk a kiválasztás előtt azt, hogy egy benzinmotoros multifunkciós kerti gép folyamatos karbantartást igényel! Működésük lényegesen hangosabb, mint az akkus változatoknak, viszont a teljesítményük is jobb! Inkább nagyobb területek, komolyabb munkákhoz ajánljuk ezeket a kerti gépeket!

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés