Falcsiszolók, falcsiszoló zsiráfok

Miért Zákányszerszámház?

A felújítások során az egyik leginkább időigényes és megterhelő feladat a nagy falfelületek csiszolása, legyen szó falról vagy éppen mennyezetről. Ezt kézzel igencsak macerás megcsinálni, éppen erre kínál megoldást egy falcsiszoló zsiráf, amivel lényegesen gyorsabban végezhetünk a glettelt, javított fal csiszolásával.  

Ráadásul munka közben rengeteg szálló por keletkezik, amit a falcsiszoló zsiráfok egyetlen lendülettel elszippantanak. Nem mindegy tehát, hogy maszkban csiszolgatunk napokig, vagy pikk pakk letudjuk ezt a fázist egy falcsiszoló zsiráf használatával.

Falcsiszoló gép otthonra is

A falcsiszolás igencsak az otthoni felújítás leghorrorisztikusabb szakasza. Lassú, fáradságos és elképesztő mennyiségű koszt, port termel. A finom, púderszerű por beleül mindenbe, feltakarítani szinte lehetetlen. Arról nem is beszélve, hogy a következő festés előtt mennyi munka vér még ránk, mire a falat megfelelően por mentesítjük. Különösen igaz ez a gipszkarton falak csiszolásánál.

Ám ha falcsiszoló zsiráfot használunk akkor amellett, hogy a csiszolás gyors lesz, a keletkező porra sem lesz gondunk. A falcsiszoló zsiráf kiválóan alkalmas falak és mennyezetek csiszolására és finom megmunkálására.

Porszívó csatlakoztatása kézi falcsiszolókhoz

Röviden és tömören, itt annyi történik, hogy a kézi falcsiszoló könnyedén csatlakoztatható az ipari porszívóhoz is. Ezek a gépek már jóval profibbak, mint a háztartási kis porszívók, a finom port is károsodás nélkül képesek összeszedni. Ha a két gépet csatlakoztatjuk, akkor közvetlen a csiszolófejről szívja el a port, ami nem jut se a légtérbe, se a bútorokra és ami a legfontosabb: a tüdőnkbe se.  

A folyamatos porelszívás az egészségi és a higiéniai előnyök mellett még további haszonnal is jár. Mivel nem rakódik tele a fej porral, így a csiszolópapír sem tömődik el. Tovább és jobb minőségben lehet vele dolgozni, ami hosszú távon idő- és pénz megtakarítással jár.  

Falcsiszoló zsiráf extra tulajdonságokkal!

Mivel egy kimondottan hasznos célszerszámról beszélünk, a nagyobb gyártók egyaránt jelen vannak ebben a szegmensben is. Maga falcsiszoló zsiráf működési elve ugyan az, ám számtalan olyan extrafunkció létezik, amelyek könnyedén elbillenthetik amérleg nyelvét egy adott típus felé.

Ilyen extrafunkció lehet egy falcsiszoló zsiráf estében például a hosszabbítható nyél, a beépített LED világítás, vagy a fordulatszám szabályozás is. Egyes típusok saját porzsákkal rendelkeznek, ugyanakkor a nagyobb munkához mindenképpen porszívó csatlakoztatása ajánlott!

A gyártók persze alaposan körbejárták a felhasználást. Éppen ezért ma már forgalomban vannak a 3 szög fejek is, melyek a sarkok csiszolására vannak kifejlesztve.

Ztrust falcsiszoló zsiráf – a legjobb falcsiszoló zsiráf!

Erős motorral, nagy csiszolótányér-átmérővel és hosszabbítószárrar szerelt, így bárhova elérhetünk vele. Nem kell létrán imbolyogva tartogatni a csiszológépet, sőt nem is kell létrázni egyáltalán, hisz könnyedén elérjük vele a plafont is.  

Kis súlyának köszönhetően a Ztrust falcsiszoló zsiráf könnyen tartható, könnyen irányítható a fej, gyors, pontos munkát végezhetünk. A nagyméretű csiszoló koronggal pedig varázslatos gyorsasággal haladhatunk. A profik szerint kb. ötször gyorsabb a munkavégzés ezzel az eszközzel, mint a hagyományos kézi szerszámokkal.

Mivel a Ztrust falcsiszoló zsiráf feje úgy van kialakítva, hogy korlátlanul tud mozogni, a kicsit egyenetlenebb falfelületekre is felfekszik, ami azért jó, mert nem kell a fejet csiszolás közben forgatni, hogy mindenhol a falhoz érjen.  

A Ztrust FZ-7234A-SG elektromos falcsiszoló zsiráf rendelkezik beépített LED világítással a falak rejtett, vagy nehezen észrevehető hibáinak feltárására!

Kézi falcsiszoló

Szeretnénk felsorolni a kézi falcsiszoló használatának előnyeit! Pontos munka és könnyű kezelhetőség jellemzi ezeket a gépeket. Lehetővé teszik a felületi átmenetek (fal-fal, fal-mennyezet) élközeli csiszolását. Hatékony porelszívás, amely megakadályozza az eltömődését, ezáltal biztosítva a hosszú élettartamot és a pormentes munkakörnyezetet.

Több szempontból is ideális választás egy kézi falcsiszoló, hiszen 10-szeres gyorsasággal 10x annyi bevételre tehetünk szert, kényelmessé válik az életünk, és még az egészségünk is megőrizhetjük, de inkább bemutatjuk videón, hogyan is működnek ezek a szuper segítőtársak!

Ezért válassz falcsiszoló zsiráfot!

  •     Akár 10x gyorsabb a falcsiszoló zsiráffal a munka.
  •     Sőt könnyebb is!
  •     Csiszolás létrák és állványok nélkül!
  •     Korlátlan mozgás!
  •     Számos felületen alkalmazható!
  •     Sokkal kevesebb por és kosz!

Milyen Falcsiszoló zsiráfok közül válogathatsz?

A falcsiszolók és falcsiszoló zsiráflapok olyan szerszámok, amelyeket általában falak, mennyezetek és egyéb épületelemek simítására, csiszolására használnak fel. Ezek a szerszámok segítenek eltávolítani a vakolatot, simítani a gletteléseket, és egyéb felületi előkészítő munkálatokat végeznek.

A következőkben néhány falcsiszoló típus:

Zsiráf csiszoló

A "zsiráf csiszoló" egy olyan eszköz, amelyet általában magasabb vagy nehezen hozzáférhető felületek csiszolására használnak. A neve a hosszú, karcsú nyakrészről ered, amely hasonlít egy zsiráf nyakára. Ezek az eszközök különösen hasznosak lehetnek olyan területeken, ahol más típusú csiszolók nehezen érhetnek el, például mennyezetek, falak, padlók alatti területek vagy bútorok belső részei.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a zsiráf csiszolók használata során be kell tartani az előírt biztonsági óvintézkedéseket, és megfelelően kell gondoskodni a karbantartásukról is, hogy hosszú élettartamot és optimális teljesítményt biztosítsanak.

Ipari falcsiszoló zsiráf

Az ipari falcsiszoló zsiráf egy nagy teljesítményű csiszológép, amelyet főként ipari környezetekben használnak a nagy felületek, például falak, mennyezetek vagy padlók csiszolására. Ezek a gépek általában erőteljes motorral és nagy csiszolófelülettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést nagy területeken.

  • Nagy teljesítmény és hatékonyság: Ezek a gépek általában erőteljes motorral rendelkeznek, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony csiszolást nagy felületeken.
  • Állítható sebesség és csiszolófej: Az ipari falcsiszoló zsiráfok általában rendelkeznek állítható sebességgel és csiszolófejjel, így könnyen beállíthatók a kívánt sebesség és nyomás a különböző felületek csiszolásához.
  • Porelszívás: Sok ipari falcsiszoló zsiráfhoz porelszívó csatlakoztatható, ami segít a por és szennyeződések minimalizálásában a munkaterületen.
  • Robusztus kialakítás: Ezek a gépek általában erős és strapabíró anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak az ipari környezetben előforduló igénybevételeknek és kopásnak.
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés