Orrfűrészek, szablyafűrészek

  • Ajándék tartozékszett
  Cikkszám 101001352
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 2 db
  32 670 Ft / db
  • GARANTÁLT AJÁNDÉK!
  Cikkszám 101000686
  Átvehető
  Szállítható
  34 790 Ft / db
  Cikkszám 101002097
  Átvehető
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 4 db
  108 900 Ft / db
  Cikkszám 101001749
  Átvehető
  Szállítható
  52 490 Ft / db
  Cikkszám 101004674
  Átvehető
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 4 db
  54 920 Ft / db
  Cikkszám 101001581
  Átvehető
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 4 db
  37 900 Ft / db

Orrfűrész

Az orrfűrészeket másik nevén szablyafűrészeket használhatjuk különböző formák kivágására is, így az eltérő méretű nyílásoknál lehet nagy segítségünkre. Többféle változat is elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő típust. Vannak ugyebár akkumulátoros, elektromos és pneumatikus (levegős) orrfűrészek is az elérhető kínálatban.

Akkus orrfűrész

Nincs ez másképp itt sem, mint a többi szerszámgép típusnál. Itt is elérhetőek már az akkus orrfűrész változatok. Előnyeit hosszan lehetne sorolni, hiszen bőven van neki. Csak hogy kiemeljünk néhányat röviden:

 •     Vezeték nélküli szabadság
 •     Nincs károsanyag kibocsájtás
 •     Minimális karbantartási igény

Azoknak lehet igazán jó választás egy akkus orrfűrész vásárlása, akik már elköteleződöttek egy adott gyártóhoz, hiszen az akkumulátor kompatibilitás itt is működni fog. Ez azt jelenti, hogy ugyanazzal az akkumulátorral tudjuk majd működtetni a megvásárolt akkus orrfűrészünket, mint a korábbi akkus gépeinket. (Persze ehhez a feszültség is egyeznie kell)

Elektromos orrfűrész

Korábban csak ez a típus volt kínálatban. Éppen ezért is a mai napig kimondottan sokan választják ezt a típust. Persze az is az elektromos orrfűrész mellet szól, hogy kimondottan jó ár-érték arányt képviselnek. Végig nézve az elérhető kínálatot, a legtöbb ismert gyártó itt is megtalálható!

Szablyafűrész

A szablyafűrész az egyik leggyakrabban alkalmazott szerszámgép az építkezők, a vízvezeték-szerelők, a villanyszerelők körében. Mint a legtöbb szerszámgépnél, a szablyafűrésznél is van néhány íratlan biztonsági szabály, amit érdemes betartani. Természetesen gyakorlásra is szükségünk lesz ahhoz, hogy úgy használjunk egy szablyafűrészt, mint a profik.

Kardfűrész

kardfűrész, szablyafűrész, orrfűrész csak hogy a leggyakrabban előforduló neveket említsük. Igaz máshogy hangzanak a jelentésük ugyan az. Kardfűrész tekintetében megtalálhatóak a kisebb 1 kezes változatok is, ugyanakkor vannak a nagyobb, erősebb 2 kezes változatok is. Az egykezes kardfűrész változatok például kisebb kint munkák, gallyazás, metszés esetében igazán hasznosak.

Az orrfűrészhasználat előnyei:

Orrfűrészek esetében nem mehetünk el szó nélkül aszéles fűrészlapkínálat kínálat mellett. Találunk fűrészlapot külön fémre, fára, falazatra. Ennek köszönhetően a felhasználási terület igencsak széles. Sőt! Rozsdamentes lapokkal akár csontot, vagy fagyasztott húst is vághatunk.

Rövidebb-hosszabb pengék! Ez nagyban elősegíti a használatot például a nehezen megközelíthető helyeken. Vannak olyan orrfűrészek, amelyekhez akár 40 cm hosszú fűrészlap is kapható.

Egyes típusoknál előtolás funkció a hatékonyabb gyorsabb munkavégzéshez.

Akár a megfelelő fűrészlappal egy ajtónak vagy egy ablaknak a helyét is kilehet vágni téglafalban.

Gyors fűrészlapcsere! Anyagonként már külön találunk fűrészlapot, így egy orrfűrésszel többféle anyagot is vághatunk, nem kell másik gépet elő vennünk!

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés