Szerelőlámpák

  • -4 000 Ft kupon

  Elérhető: 4 db
  Szállítható
  25 090 Ft /db
  Elérhető: 4 db
  Szállítható
  2 510 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Szerelőlámpák - Minden munkához megfelelő megvilágítás

A szerelőlámpák nélkülözhetetlen eszközei minden műhelynek és otthoni barkácsolónak. Ezek a kompakt és hatékony világítótestek speciálisan tervezettek a szerelési munkákhoz, autójavításhoz, és minden olyan tevékenységhez, ahol a megfelelő megvilágítás nélkülözhetetlen.

Szerelőlámpa használatának előnyei:

 • Erős LED Világítás: A modern szerelőlámpák erős LED fényforrásokkal vannak ellátva, amelyek kiváló minőségű fényt biztosítanak. Ez segít a részletek jobb láthatóságában és a pontos munkavégzésben.
 • Állítható Fényerő: A legtöbb szerelőlámpa rendelkezik állítható fényerővel, így könnyedén alkalmazkodhatsz az adott munkakörnyezethez és a szükséges megvilágításhoz.
 • Mágnesek és Akasztók: Sok modellel ellátottak mágnesekkel és akasztókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a lámpát rögzítsd a munkaterület különböző részeire, optimalizálva a munkafolyamatokat.
 • Ütésálló Kialakítás: A szerelőlámpák strapabíró anyagokból készülnek, és ütésálló kialakítással rendelkeznek, ami hosszú élettartamot biztosít.
 • Akku Üzemeltetés: Sok modellel rendelkezik akkumulátoros üzemeltetési lehetőség, ami rugalmasságot és hordozhatóságot biztosít, különösen olyan helyeken, ahol nincs könnyű hozzáférés az elektromos hálózathoz.

Hol használnak szerelőlámpát?

 • Autószerelés: Az autók alatti munkavégzéshez és motorjavításokhoz ideális megoldások.
 • Építkezések és Barkácsolás: A munkaterület pontos megvilágításához építkezéseken és barkácsolási projektek során.
 • Műhelyek: Kiválóan alkalmazhatók műhelyekben és szerelőműhelyekben a gépek és eszközök javításához.
 • Vészhelyzetek: Tartalék világításként is szolgálhatnak áramszünet vagy vész helyzetekben.

Akkumulátoros szerelőlámpa

Az akkumulátoros szerelőlámpák azok számára készültek, akiknek szükségük van hordozható és független energiaforrással rendelkező megvilágításra.

Az akkumulátoros szerelőlámpák ideális választást jelentenek mindazoknak, akik rugalmasságot és kiváló világítást keresnek, bármely munkaterületen vagy környezetben. Fedezd fel a kínálatunkat, és válaszd ki az igényeidnek megfelelő akkumulátoros szerelőlámpát még ma!

Akkus szerelőlámpa használata

A beépített akkumulátor lehetővé teszi, hogy a lámpát bárhová magaddal vigyed, anélkül, hogy bekötnéd a hálózati áramforrást. Ez ideális megoldás a műhelyekben, ahol nincs könnyű hozzáférés az elektromos csatlakozókhoz.

Az akkumulátoros szerelőlámpák erős LED-ekkel vannak felszerelve, amelyek kiváló minőségű és tiszta fényt biztosítanak. Ez növeli a munkaterület láthatóságát és segíti a részletek pontosabb megfigyelését.

Sok modell rendelkezik állítható fényerővel és dönthető fejjel, így könnyedén alkalmazkodhatsz a környezeti fényviszonyokhoz és a munkavégzés igényeihez.

Az akkumulátoros szerelőlámpák általában strapabíró anyagokból készülnek, és ütésálló kialakítással rendelkeznek, így hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítanak.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés