Akkus fejlámpák

  • -4 000 Ft kupon

  Elérhető: 1 db
  Szállítható
  30 690 Ft /db
  • -4 000 Ft kupon

  Elérhető: 1 db
  Szállítható
  54 000 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Akkus fejlámpák

Az akkus fejlámpák olyan világító eszközök, amelyek beépített akkumulátorral rendelkeznek, így nem igényelnek külső energiaforrást vagy elemtartályt. Ezek a lámpák gyakran hasznosak olyan helyzetekben, ahol nincs könnyen hozzáférhető elektromos áramforrás, vagy ahol hordozható, kéznél lévő világításra van szükség.

Néhány jellemző az akkus fejlámpákra vonatkozóan

 • Töltési idő és üzemidő: Fontos szempont a lámpa akkumulátorának töltési ideje és az ebből származó üzemidő. Gyakran a gyártók megadják ezeket az értékeket a termék leírásában. A hosszabb üzemidő általában kívánatos, különösen hosszabb kirándulások vagy táborozás során.
 • Töltési lehetőségek: Az akkus fejlámpák általában USB-porton keresztül tölthetők, ami kényelmes, mivel sok más eszközt is töltünk USB-kábel segítségével.
 • Fényerő és beállítások: Érdemes olyan lámpát választani, amelynek fényereje és beállítási lehetőségei megfelelnek az igényeinek. Néhány lámpa állítható fényerővel, különböző fényállásokkal (pl. erős, gyenge, villogó), valamint állítható fókuszú lencsével rendelkezhet.
 • Vízállóság: Ha a lámpát kültéren, túrázáshoz vagy más nedves környezetben kívánja használni, érdemes ellenőrizni, hogy a lámpa vízálló-e.
 • Kényelmes rögzítés: A fejpántnak vagy fejvázra való rögzítésnek kényelmesnek és állíthatónak kell lennie, hogy könnyen alkalmazkodjon a viselő kényelméhez.

Az akkus fejlámpák sokféle tevékenységhez használhatók, például túrázáshoz, kempingezéshez, biciklizéshez, szabadban való munkavégzéshez vagy sürgős helyzetekhez. A választás során mindig figyeljen az Ön számára fontos szempontokra, és válassza ki a legmegfelelőbb lámpát az igényeihez.

Akkus fejlámpa előnyök

Az akkus vagy akkumulátoros fejlámpák kiválóak olyan helyzetekben, ahol szükség van hordozható és kábelek nélküli megvilágításra.

 • Hordozhatóság: Az akkumulátoros fejlámpák könnyűek és kényelmesek a viselés szempontjából, így ideálisak olyan tevékenységekhez, ahol szükség van a kezek szabadon tartására, például szereléshez, javításhoz vagy túrázáshoz.
 • Kábelek nélküli használat: Mivel ezek a lámpák beépített akkumulátorral rendelkeznek, nincs szükség hálózati csatlakozókra vagy kábelekre. Ez különösen hasznos lehet olyan helyeken, ahol nincs könnyű hozzáférés a hálózati áramhoz, például kültéri tevékenységek során.
 • Újratölthető: Az akkumulátoros fejlámpák újratölthető akkumulátorral rendelkeznek, amelyeket általában USB-kábellel lehet tölteni. Ez kényelmes és könnyen hordozható megoldást jelent, és csökkenti az egyszer használatos elemek használatát.
 • Különféle beállítások: Ezek a lámpák gyakran rendelkeznek különböző fényerő-szintekkel és világítási módokkal, például állandó fény, szórt fény vagy villogó mód. Ez lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjanak a különböző tevékenységekhez és körülményekhez.
 • Energiahatékonyság: A legtöbb akkumulátoros fejlámpa LED technológiával rendelkezik, amely energiatakarékos és hosszú élettartamú. Ez csökkenti az energiafelhasználást és meghosszabbítja az akkumulátor üzemidejét.
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés