Szerszámgép szett, akkus gépcsomagok

  • -23 000 Ft kupon

  Szállítható
  156 900 Ft /db
  Elérhető: 1 db
  Szállítható
  182 990 Ft /db
  Elérhető: 5 db
  Szállítható
  143 930 Ft /db
  • -11 000 Ft kupon

  Szállítható
  196 850 Ft /db
  Elérhető: 3 db
  Szállítható
  803 900 Ft /db
  Elérhető: 5 db
  Szállítható
  716 540 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A szerszámgépek szinte minden iparágban létfontosságúak. Nemcsak a profi szakembereknek, hanem barkácsolóknak is érdemes beszerezni egy-egy szettet vagy gépcsomagot. Szerszámgép vásárlásnál olyan szempontokra kell figyelni, mint az alkalmasság, a biztonság és a minőségi követelményeknek való megfelelés. Szerszámgép szett vagy akkus gépcsomag esetén hasonló a helyzet, ez esetben viszont több hozzávalót egyből megkapunk a rendeléshez. Így nem kell minden terméket egyesével, külön-külön megvásárolni. 

Milyen szerszámgép szettet érdemes vásárolni?

Egyszerűen megfogalmazva azt lehet mondani, hogy a jó szett az, ami a lehető legtöbb hozzávalót tartalmazza. Az egyik leggyakrabban használt szerszám otthoni célra például az ütve- és fúrócsavarozó. A legjobb, ha mindkettőnek bérelt helye van a szerszámosládában. Áruházunkban pedig olyan akkus szettet vásárolhat, amely mindkét terméket egyaránt tartalmazza. Ráadásul ajándék hűtőtáskát adunk hozzá. 

A Makita akkus szett természetesen nem az egyetlen lehetőség. Aki komplett szerszámgép szett vásárlásán töri a fejét, a legjobb kombinációk közül választhat. A termékek pedig minden esetben megbízható, minőségi gyártóktól kerülnek a megrendelőhöz. 

Akkus gépcsomagok

A manuális munkákat nagy hatékonysággal felváltó gépek egy csomagban is megvásárolhatóak. Találhatunk olyan gépcsomagot, amely a következőket egyaránt tartalmazza: 

 • Ütvefúró-csavarbehajtó
 • Sarokcsiszoló
 • 2 db akkumulátor
 • Töltő és koffer

A Milwaukee gyártó gépcsomagai között pedig olyan szettet találhatunk, amely kompakt ütvefúró-csavarozóval, nagy teljesítményű motorral és kitűnő minőségű akkumulátorral rendelkezik. A működési időt és az akku hosszú élettartamát pedig egyedi cellafigyelő rendszer optimalizálja. Nézz körül és válaszd ki a számodra leginkább passzoló csomagot!

Akkus szerszámgép garancia és rendelés

Több esetben is érdemes tehát teljes szerszámgép szettet vagy gépcsomagot beszerezni. Ezzel sok későbbi feladathoz is megalapozhatjuk, hogy mindig legyen kéznél alkalmas szerszám. Termékeink pedig 1-3 évig garanciálisak. Megfelelő karbantartással és törődéssel viszont hosszú távra biztosíthatjuk a szerszámgépek működőképességét. Egyes gépek telepítését mi magunk is elvégezhetjük, de esetenként érdemes szakember segítségét kérni. 

Szerszám szett

A szerszámgép szett egy olyan összeállítás, amely különböző szerszámokat tartalmaz, és általában a különféle ház körüli, barkács- és műhelymunkákhoz használható. Ezek a szettek lehetnek általános célúak vagy specifikus feladatokra összpontosítók.

Egy jó szerszámgép szett kiválasztásakor fontos figyelembe venni a tervezett feladatokat, az anyagokat, amelyeket dolgozni fogsz, és a szerszámok minőségét. Az általános célú szerszámgép szett nagyon hasznos lehet a széles körű munkákhoz, míg a szakosodott szettek specifikusabb munkákhoz kínálnak optimális eszközöket.

Szerszámgép összeállítás

A szerszámgép-összeállítás során fontos figyelembe venni a tervezett feladatokat, az elvégzendő munkákat és az egyes szerszámok sokoldalúságát. Az alábbiakban egy általános szerszámgép-összeállítás példáját találod, amely kielégítheti a ház körüli és kisebb műhelymunkák igényeit:

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés