HSS fúrószár készletek

  Elérhető: 1 db
  Szállítható
  17 290 Ft /db
  Elérhető: 3 db
  Szállítható
  6 690 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Az HSS (High-Speed Steel) fúrószár készletek olyan eszközcsomagok, amelyekben különböző típusú és méretű HSS fúrószárok találhatók. Az HSS az egyik legelterjedtebb anyag, amit fúrószárak gyártásához használnak. Ezek a készletek különböző fúrószárakat tartalmaznak, amelyek alkalmasak különböző anyagok fúrásához, például fához, fémhez, műanyaghoz és más szilárd anyagokhoz.

HSS fúrószár készlet előnyök

 • Sokoldalúság: Az HSS fúrószárak készlete tartalmazza a leggyakrabban használt méreteket és típusokat, így sokféle fúrásra használhatók.
 • Univerzális alkalmazás: Az HSS fúrószárak általában alkalmasak mind fúrásra, mind csavarozásra, így számos különböző feladathoz használhatók.
 • Tartósság: Az HSS anyagból készült fúrószárak tartósak és ellenállók a kopásnak, ami hosszú élettartamot biztosít.
 • Magasabb sebességű fúrás: Az HSS fúrószárak alkalmasak magasabb sebességű fúrásra, és jól teljesítenek keményebb anyagok fúrásakor.
 • Pontosság: Az HSS fúrószárak kiváló pontosságot és precizitást biztosítanak a fúrások során.
 • Kis rezgés: Az HSS fúrószárak általában alacsonyabb rezgést generálnak munka közben, ami kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé.

HSS Fúrószár típusok

Az HSS fúrószár készletek különböző méretű és típusú fúrószárokat tartalmaznak, amelyeknek különböző feladatokra van szükségük. Például vannak sima fúrószárak, spirál fúrószárak, lépcsőfúrószárak stb. Az HSS fúrószárak széles körű alkalmazásokra alkalmasak, például építési, javítási, barkácsolási és gépészeti munkáknál. A megfelelő fúrószár kiválasztása a munkafeladatnak és a használt anyagnak megfelelően rendkívül fontos a hatékony és sikeres fúrásokhoz.

HSS-TiN fúrószár készlet

A HSS-TiN (High-Speed Steel - Titanium Nitride) fúrószár készlet olyan eszközcsomag, amelyben különböző típusú és méretű HSS-TiN bevonattal ellátott fúrószárok találhatók. Az HSS-TiN fúrószárak az alap HSS anyagon felül titánnitrid bevonattal rendelkeznek, ami növeli a fúrószárak tartósságát és kopásállóságát. Ezek a készletek alkalmasak különböző fúrási feladatokhoz, és különösen előnyösek, amikor keményebb anyagok fúrására vagy nagyobb igénybevételre van szükség.

HSS-TiN fúrószár készlet tulajdonságok

 • Keményebb anyagok fúrása: Az HSS-TiN bevonattal ellátott fúrószárak alkalmasak keményebb anyagok, például rozsdamentes acél, titán, alumínium és más nehéz fúrásokra.
 • Hosszabb élettartam: A TiN bevonat növeli a fúrószárak élettartamát, mivel csökkenti a kopást és a súrlódást.
 • Nagyobb hőállóság: Az HSS-TiN fúrószárak képesek magasabb sebességen és hőmérsékleten dolgozni, anélkül, hogy a teljesítményük csökkenne.
 • Pontosság: Az HSS-TiN fúrószárak kiváló pontosságot és precizitást biztosítanak a fúrások során.
 • Csökkentett rezgés: A bevonat csökkentheti a fúrószárak rezgését munka közben, ami kényelmesebb munkavégzést eredményez.
 • Korroszióállóság: A TiN bevonat védi a fúrószárakat a korróziótól és rozsdától.

HSS-TiN fúrószár készlet fajtái

Az HSS-TiN fúrószár készletek különböző méretű és típusú fúrószárokat tartalmaznak, amelyek különböző feladatokhoz és anyagokhoz alkalmasak. Például vannak sima fúrószárak, spirál fúrószárak, lépcsőfúrószárak és egyéb típusok. Ezek a készletek kiváló választások lehetnek, ha olyan munkákat végez, amelyek magasabb teljesítményű fúrásokat vagy nagyobb tartósságot igényelnek.

A HSS-TiN fúrószárak ideálisak ipari, gépészeti és egyéb olyan alkalmazásokhoz, ahol a hatékonyság és a minőség fontos szerepet játszik.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés