A Zákány Szerszámház Kft. kiemelt Makita partner


 

Makita akku és töltő top makita landolo kepesszoveg

 

 

A Makita akkumulátor szerepe

A vezeték nélküli szerszámok működését a bennük lévő akkumulátor teszi lehetővé. A megfelelő technológiájú és típusú akkumulátor birtoklása így majdhogynem olyan fontos, mint maga az eszköz. Ha az akkumulátor kapacitása, töltési ideje vagy tárolási módja nem felel meg a felhasználó igényeinek, akkor hiába rendelkezik a legdrágább, legmárkásabb géppel, nem fogja tudni használni.

Folyamatosan megújuló Makita akkumulátorok és akkumulátortöltők

Szinte évente újabb és újabb vezeték nélküli modellt bocsátanak ki. Ezzel egyidejűleg az akkumulátorok technológiája is változik, hiszen állandó az innováció a piacon. Már most számtalan akkumulátor opció létezik és ez a trend egyre inkább csak folytatódni fog. Azzal is számolhatunk, hogy ezek az akkumulátorok várhatóan minden eddiginél nagyobb munkát lesznek képesek elvégezni.

Makita Li-Ion akkumulátorok

Ez lehet számunkra a legjobb választás, hiszen minden területen felülmúlja a többieket. Bár a gyakori használat következtében a belső alkatrészek némileg megkophatnak, ezt egyértelműen ellensúlyozza az Li-Ion típusú akkumulátorok rendkívül gyors töltési ideje és magas teljesítménye. 

furocsavarozo kep

 

A Makita akkus fúrócsavarozók nagy nyomaték leadására képesek és rengeteg felhasználásuk lehet egy háztartásban vagy műhelyben.

A technikai paraméterek, amik a legfontosabbak a vásárlásnál a csavarozó súlya, az akkumulátor típusa és természetesen a teljesítmény!