Burkolás egyszerűen!

Ha a burkolandó felület nem sík, akkor szükséges a felület kiegyenlítése. Oldalfalon ezt gletteléssel, vagy vakolással tudjuk elérni, aljzatnál pedig padloponozással, vagy betonozással.

vakolas

Fal előkészítése

A fal előkészítése az állapotának feljavítását jelenti, de emellett fontos az is, hogy ne nehezítse kosz vagy por a vakolást.

Éppen ezért hiába tökéletes a fal állapota, ha poros – ekkor ugyanis nem fog megfelelően tapadni a habarcs.

A vakolási munkálatok előtt tehát le kell portalanítani, vagy vakolaterősítő hálót kell rá felrakni.

falcsiszolo-zsiraf-otthorna

Falcsiszoló zsiráf otthonra is!

A falcsiszolás igencsak az otthoni felújítás leghorrorisztikusabb szakasza. Lassú, fáradságos és elképesztő mennyiségű koszt, port termel. A finom, púderszerű por beleül mindenbe, feltakarítani szinte lehetetlen. Arról nem is beszélve, hogy a következő festés előtt mennyi munka vér még ránk, mire a falat megfelelően por mentesítjük. Különösen igaz ez a gipszkarton falak csiszolásánál.

Ám ha falcsiszoló zsiráfot használunk akkor amellett, hogy a csiszolás gyors lesz, a keletkező porra sem lesz gondunk. A falcsiszoló zsiráf kiválóan alkalmas falak és mennyezetek csiszolására és finom megmunkálására.

csempezes-hazilag

A csempézés szó hallatán sokan megriadnak, pedig a folyamat nem olyan bonyolult, mint azt laikusként képzeli az ember.

Egyes esetekben a csempézés házilag is kivitelezhető, amennyiben betartjuk a szabályait, és gondosan kiválasztott alapanyagokkal, minőségi szerszámokkal történik a kivitelezés.

Ahhoz, hogy ezeket a feltételeket megteremtsük, és a munka valóban gördülékenyen menjen, csupán egy részletes, mindenre kiterjedő útmutatóra, és annak pontos betartására van szükség.

MILWAUKEE™ Lézerek toptop landolo kep

A méréstechnika készülékei kimagasló pontosságot és a legegyszerűbb kezelést biztosítják. Robusztusságukkal az építkezés mindennapjaiban a legpontosabb eredményeket garantálják – legyen az akár szintezés, távolságok, szögek és lejtések mérése vagy a legeltérőbb anyagok helymeghatározása.

Jól látható, precíz vonalak professzionális felhasználók részére.

Rendkívül sokoldalú – precíz lézervonalak és praktikus vetítési pontok. A kombilézerrel minden szokványos szintezési és átjelölési feladat egyetlen eszközzel elvégezhető.

Precíz szintezés és a tárgyak gyors beállítása: a robusztus és egyszerűen kezelhető forgólézerekkel beltéren és kültéren is minden kézben tartható.