Akkus metszőollók

Miért Zákányszerszámház?

Egy kisebb akkumulátoros metszőolló Ideális választás gyümölcsfák metszéséhez otthoni környezetben, míg a nagyobb teljesítményű akkumulátoros metszőollókat inkább szőlőskertekbe, kertészetekbe ajánljuk.

Az akkus metszőollók fő előnye a zökkenőmentes metszés a hagyományos kertészollókhoz képest. Mindezt lényegesen kisebb erőfeszítéssel. Az akkus metszőollókhoz használt korrózióálló és rendkívül tartós pengék hosszú élettartamot tesznek lehetővé.

Akkus Metszőollók szerkezeti felépítése

Akkus metszőollók esetében a vágás egy motor segítségével történik, nekünk nem kell komolyabb kézi erőt kifejtenünk. Egy kis elektromotor van a termékbe, amely mozgatja a vágó kést. Az egyik kés fix, a másik mozog vágás közben.

Akkus Metszőolló kiválasztása

Itt egyetlen egy dologra kell oda figyelni. Egy akkus metszőolló használhatóságát lényegesen befolyásolja a vágási kapacitás. Ez annyit takar, hogy gépenként eltérő méretű ágakat tudunk vele metszeni. Persze ehhez tudunk kell a metszeni kívánt terület paramétereit. Ha nem vagy benne biztos 100%-ban, hogy melyik akkus metszőolló a leginkább megfelelő a számodra, nyugodtan kérj segítséget az ügyfélszolgálatunktól!

Akkumulátoros metszőolló

Az akkumulátoros metszőollók olyan kerti eszközök, amelyeket általában a növények metszéséhez és formázásához használnak. Ezek a metszőollók beépített akkumulátorral rendelkeznek, így vezeték nélkül, függetlenül a hálózati áramforrástól is használhatóak.

Az akkus metszőollók ideálisak lehetnek olyan kerttulajdonosok számára, akiknek sok növényüket kell rendszeresen gondozniuk, és akik értékelik a vezeték nélküli, könnyen kezelhető eszközöket.

Metszőolló akkus

Az akkus metszőollók ideális eszközök a kerti munkákhoz, különösen a növények metszéséhez és formázásához. Ezek a praktikus eszközök beépített akkumulátorral rendelkeznek, így nem szükséges hosszabbítókábel vagy hálózati csatlakozás.

Az akkus metszőollók sokoldalúan felhasználhatók, alkalmasak bokrok, cserjék, gyep és dísznövények metszésére és formázására egyaránt.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés