Akkus metszőollók

Miért Zákányszerszámház?

Egy kisebb akkumulátoros metszőolló Ideális választás gyümölcsfák metszéséhez otthoni környezetben, míg a nagyobb teljesítményű akkumulátoros metszőollókat inkább szőlőskertekbe, kertészetekbe ajánljuk.

Az akkus metszőollók fő előnye a zökkenőmentes metszés a hagyományos kertészollókhoz képest. Mindezt lényegesen kisebb erőfeszítéssel. Az akkus metszőollókhoz használt korrózióálló és rendkívül tartós pengék hosszú élettartamot tesznek lehetővé.

Akkus Metszőollók szerkezeti felépítése

Akkus metszőollók esetében a vágás egy motor segítségével történik, nekünk nem kell komolyabb kézi erőt kifejtenünk. Egy kis elektromotor van a termékbe, amely mozgatja a vágó kést. Az egyik kés fix, a másik mozog vágás közben.

Akkus Metszőolló kiválasztása

Itt egyetlen egy dologra kell oda figyelni. Egy akkus metszőolló használhatóságát lényegesen befolyásolja a vágási kapacitás. Ez annyit takar, hogy gépenként eltérő méretű ágakat tudunk vele metszeni. Persze ehhez tudunk kell a metszeni kívánt terület paramétereit. Ha nem vagy benne biztos 100%-ban, hogy melyik akkus metszőolló a leginkább megfelelő a számodra, nyugodtan kérj segítséget az ügyfélszolgálatunktól!

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés