zakany-levente-foto

 

Zákány Levente vagyok, a Zákány Szerszámháztól!

Cégünk 1988-ban indult családi vállalkozásként! Azon dolgozunk, hogy kiemelkedő feltételeket biztosítsunk ügyfeleink számára. Folyamatos fejlődésünk annak is köszönhető, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a vevői visszajelzésekre.

Több éves szervizelési és értékesítési tapasztalattal, sok megélt egyedi helyzettel a hátam mögött állok a rendelkezésedre, amennyiben az alábbi termékek felől érdeklődsz:

  • Szivattyúk
  • Hajtástechnika
  • Villanymotorok

Ne félj tehát kérdezni! Ha kérdés merülne fel benned, keress bizalommal!

Emailen: szerviz@zakanyszerszamhaz.hu

Telefonon: +36 30 844 1915

Rendelkezésre állási idő: 8 - 17 óráig.

Ismerd meg szerviz szolgáltatásainkat: zakany.com


Zákány Szerszámház Kft. - GRUNDFOS® márkaszerviz


Fejlődés és innováció. Ezen mottó vezérelt bennünket mikor 2013-ban kapcsolatba léptünk a GRUNDFOS South East Europe Kft-vel. Cégünk 2017-ig, mint Grundfos szerviz partner működött. A 2017-es év után viszont márkaszervizi jogosultságot szerzett. Elkötelezett partnerre vagyunk a márkának, folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat és raktár készletünket.

További információk IDE KATTINTVA!


Szerviz tevékenységünk fő területei


  • Grundfos szivattyúk forgalmazása és márkaszervize
  • Wilo szivattyúk forgalmazása és szerződött márkaszervize
  • Seepex csigaszivattyúk és macerátorok forgalmazása és szerződött szervize
  • Flygt szivattyúk szervize
  • Keringető- és búvárszivattyúk teljes körű gépészeti és villamos javítása.


Projektek teljes körű kivitelezése: eszközbeszerzés, telepítés, karbantartás. Kedvező árakon!


Mivel fontosnak tartjuk, hogy a tervezési és kivitelezési szakemberek a projekt megkezdésének első pillanatától szoros együttműködésben dolgozzanak, nálunk nem fordul elő, hogy a kivitelezés során derül ki: valamit nem lehet úgy megcsinálni, ahogyan a tervekben szerepel.

Cégünk legnagyobb erősségei — a sokszínű szakember gárda és a legfejlettebb technológiák használata— révén biztos lehetsz abban, hogy a kivitelezett végeredmény valóban korszerű, hosszú távon is megállja a helyét.

Egyedi projektek kivitelezéssel, egyedi árajánlattal kapcsolatban keress nyugodtan a fent megadott elérhetőségeim egyikén!