Csiszoló tartozékok, polírozógép tartozékok

    Elérhető: 2 db
    Szállítható
    2 130 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A "csiszoló tartozékok" olyan eszközöket és alkatrészeket jelentenek, amelyeket csiszoló gépekkel használnak különböző felületek megmunkálásához, simításához, finomításához vagy polírozásához. Ezek a tartozékok segítenek a csiszoló gépek sokoldalúságának növelésében és a különböző csiszolási feladatokhoz való alkalmazkodásban.

Néhány példa a csiszoló tartozékokra:

Csiszolókorongok: Különböző méretű és típusú csiszolókorongokat használnak a fém, fa, műanyag vagy más anyagok csiszolásához. Példák közé tartoznak az alumínium-oxid korongok, a korund korongok és a gyémántkorongok.

Csiszolópapírok: Csiszolópapírokat használnak kézi csiszolási munkákhoz vagy csiszoló gépekhez való rögzítésre. A csiszolópapírok különböző szemcseméretekkel kaphatók, amelyek lehetővé teszik a durva és finom csiszolást is.

Csiszolószalagok: Csiszolószalagok olyan tartozékok, amelyeket csiszoló gépekhez használnak, különösen nagy felületek csiszolásához.

Csiszolókupakok és csiszolókövek: Ezek a tartozékok segítenek az élek csiszolásában, finomításában vagy élezésében.

Polírozó korongok és paszták: Polírozó tartozékokat használnak, hogy a csiszolás után ragyogó, sima felületeket érjenek el. Például polírozó korongok és polírozó paszták különböző anyagokhoz és feladatokhoz.

Vezetők és adapterek: Ezek a tartozékok segíthetnek a csiszoló gépekhez való illesztésben és a precíz munkavégzésben.

A csiszoló tartozékok sokféle felhasználási területen megtalálhatók, beleértve a faipart, a fémmegmunkálást, a járműszerelést, a barkácsolást és az ipari alkalmazásokat. A megfelelő csiszoló tartozékok kiválasztása és használata fontos a hatékony és precíz csiszolási munkához, valamint a kívánt sima és simított felületek eléréséhez.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés