Metabo SC 30 akkumulátortöltő szerszámgépekhez
Metabo SC 30 akkumulátortöltő szerszámgépekhez

Metabo SC 30 akkumulátortöltő szerszámgépekhez

 • Cikkszám:

  106001227
 • Gyártó:

  Metabo
 • Akkumulátor feszültség:

  12 V,  18 V
 • Akkumulátor cella típus:

  Li-Ion
3 év garancia

Készleten lévő mennyiség: 0 db

Szaküzletek és átvevő pontok Megnézem hol kapható

A Zákány Szerszámház a Metabo kiemelt LiHD partnere! A tőlünk vásárolt Metabo akkus gépekhez, akkukhoz, és töltőkhöz a Full Service szolgáltatás teljesen INGYENES!

Ez a Full Service szolgáltatás, az összes  javítási költséget lefedi 3 éven keresztül, még a kopásból adódó javításokat is!

A terméket a vásárlást követően a Metabo Service oldalán kell regisztrálni a vásárlást követő 4 héten belül. (Ott ki kell választani, hogy a Zákány Szerszámház Kft.-től vásároltad a terméket)

Jellemzők
Akkumulátor diagnosztika
Töltési idő kb. 30 perc 1,5 Ah-nál
A töltő kompenzációs töltésre kapcsol: a kapacitás megőrzése érdekében az akkumulátorcsomagot 45 másodpercenként 1 másodpercig 2,5 amperrel tölti.
"AIR COOLED" funkció: a szabadalmaztatott elv az akkumulátorcsomag levegővel történő hűtésén alapul a töltési folyamat során. Az akkumulátorcsomagokat kíméletesen lehűtik a szükséges töltési hőmérsékletre, majd a töltési folyamat során folyamatosan optimális hőmérsékleten tartják. Ezzel az elvvel az akkumulátorcsomagok nagyobb szerszám élettartama és akár 30%-kal rövidebb teljes töltési idő érhető el.

Miért Zákányszerszámház?

Betöltés
Betöltés