Array
Karcher RM 672 tisztítószer koncentrátum autóhoz

3 650 Ft / db

Karcher RM 672 tisztítószer koncentrátum autóhoz

  • Cikkszám: 101603733
  • Gyártó: Karcher
Rendelésre

3 650 Ft / db

Rendkívül hatékony tisztítókoncentrátum a tükröződésmentes kilátásért. Hatékonyan eltávolítja a rovarmaradványokat és a madár ürülékeket. Kiszerelés: 250 ml (25l tisztítószer)

Részletes leírás és termék tulajdonságok
Készletinformáció
  • Derecske szaküzlet

    Rendelésre

  • Hajdúszoboszló szaküzlet

    Rendelésre

  • Debrecen szaküzlet

    Rendelésre

  • Derecskei logisztikai központ

    Rendelésre

Átvételi kalkulációért kattints ide

Pontos kiszállítási idő és ár kalkulációhoz egy kattintásra elérhető a kalkulátorunk.

db
Összehasonlítás

Részletes leírás

Tulajdonságok
Nagyon hatékony koncentrátum a szélvédőmosóhoz a nyári hónapokban. 250 milliliter koncentrátumból akár 25 liter szélvédőmosó folyadékot is előállíthat.
maradvány nélkül, csíkmentesen száradó tisztítás. Megbízhatóan oldja a zsír-, olaj- és kipufogógázból származó szennyeződéseket. Lágyítja a rovarok okozta szennyeződést és megbízhatóan fel is oldja. Csökkenti a szórt fényből eredő vakító hatást jó nedvesíthetőség. Nem okoz feszültség okozta repedéseket a polikarbonáton, és például a fényszórók tisztítására is alkalmas. Egyszerű adagolás a beépített adagolókamra segítségével. Keverhető a Kärcher téli szélvédőtisztítóval. Az őszi és tavaszi átmeneti időszakban a tartályt nem kell leüríteni. Bármilyen keménységű vízzel összekeverhető a vízkő-gátló formulának köszönhetően. Nem lesz vízköves a szélvédőmosó, és nem tömíti el a szórófejeket. Alkalmas lapos fúvókákhoz

Alkalmazási területek
Jármű szélvédőmosó

 

Teljes leírás
Betöltés