Benzinmotoros ágaprítók

  Cikkszám 101602642
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 3 db
  319 000 Ft / db
  Cikkszám 101006143
  Szállítható
  259 900 Ft / db
  Cikkszám 101602645
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 1 db
  678 900 Ft / db
  Cikkszám 101602690
  Rendelésre
  358 900 Ft / db

A vastag ágak szétzúzásához, vágásához kifejlesztett ágaprítók. Az erőteljes belső égésű motornak köszönhetően olyan helyeken is használható, ahol nincs áram. Használatuk viszont zajosabb az elektromost társaikhoz képest, valamint ezeket a gépeket zárt terekben, tárolókban nem tudjuk használni.

Mivel jóval gyorsabban le lehet velük darálni a nagyobb ágdarabokat is, soha többet nem kell annyi időt szánnia a kertben keletkezett zöld hulladék feldolgozására A nagy teljesítményű benzines motornak köszönhetően nagyobb területeken is gyorsan lehet velük haladni, a nemesacélból készült kések pedig könnyen elbánnak a vastagabb ágakkal is. A tavaszi időszakban történő metszéseknél vagy a viharkárt szenvedett fák ágainak a ledaráláshoz remek megoldást nyújtanak a benzines ágaprítók.

Melyik benzinmotoros ágaprítót válasszuk?

A benzinmotoros ágaprítók jelentik a csúcsot ebben a kategóriában: gyorsabban darálnak, mint az elektromos változatok, és akár a 10 cm-es átmérőjű faágakkal is gond nélkül megbirkóznak. Ráadásul mivel áramellátásra sincs szükségük, így nem fognak korlátozni az elektromos darálókhoz szükséges vezetékek a mozgásban.

Végig nézve az elérhető kínálatot és a korábbi visszajelzéseket mi minden esetben a Ztrust benzinmotoros ágaprítógépeket ajánljuk! Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy minőségi alapanyagokból készülnek, a legnagyobb odafigyeléssel. Az áruk is megfizethető bárki számára. A vevői visszajelzések abban is igazoltak minket, hogy bitang erős gépekről beszélünk, így a nagyobb, hosszabb igénybevétel sem jelent gondot egy Ztrust ágaprítógépnek!

Benzinmotoros ágaprító karbantartás

Mindig ellenőrizd az olajszintet. Alacsony olajszint mellett a szerkezet használata könnyen károsíthatja a különböző részeket, ezzel csökkentve a motor, és ezáltal maga az ágaprító gép élettartamát. Erre az esetre mindig legyen kéznél megfelelő olaj.

Nincs kimondott időtartam az olajcserék beütemezésére, de az olajcseréket célszerű kb. minden 100 óra után elvégezni.

Keress olajszivárgásra vagy nem tökéletesen működő részekre utaló jeleket és azon nyomban orvosold a hibát.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés