Hintafűrészek, billenőfűrészek

Miért Zákányszerszámház?

Hintafűrészek és billenőfűrészek olyan szerszámok, amelyeket a fa vagy más anyagok vágására használnak. Mindkét típusú fűrész jelentőséggel bír a fűrészgépek között, és különféle felhasználási területeken használhatók.

Hintafűrész

Hintafűrészek olyan kézi fűrészek, amelyeket hosszú vágóéllel rendelkező fogantyúval tartanak. Ezek a fűrészek általában lapos, vékony vágóélekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a pontos és sima vágást. Hintafűrészeket gyakran használnak a faiparban, asztalosműhelyekben és barkácsolási projektekben.

Billenőfűrész

A billenőfűrészek olyan gépi fűrészek, amelyekben a vágóél a gép testével párhuzamosan mozog, így a munkadarabot a fűrészbe tolva lehet vágni. Ezek a fűrészek rendelkezhetnek állítható vágási szögekkel és mélységekkel, lehetővé téve különböző vágási beállítások elérését. A billenőfűrészeket leggyakrabban faipari és asztalosmunkákhoz használják, valamint építési és más ipari alkalmazásokhoz.

Hintafűrész előnyök

Hintafűrészek könnyűek, hordozhatók és könnyen kezelhetők, így alkalmasak a nagyobb fatermelési projektekhez.

3 fázisú hintafűrész

A 3 fázisú hintafűrész egy speciális típusú fűrész, amely általában ipari környezetben használatos nagyobb munkadarabok vágására. A "3 fázisú" azt jelenti, hogy a fűrész elektromos motorja háromfázisú áramot használ az energiaellátáshoz.

Ezek a fűrészek általában nagyobb teljesítményűek és erőteljesebbek, mint a hagyományos, egyfázisú hintafűrészek. A háromfázisú motorok lehetővé teszik a nagyobb terhelésű munkadarabok hatékonyabb és stabilabb vágását, és alkalmasak ipari környezetekben való intenzív használatra.

Hintafűrész 230V

A Hintafűrész 230V-os feszültséggel működik, ami azt jelenti, hogy otthoni, háztartási áramforrással, vagyis a hálózati 230 voltos elektromos hálózattal működtethető. Ezek a fűrészek általában kisebb műhelyekben vagy hobbi célokra használatosak, és könnyen hordozhatóak és kezelhetőek.

A 230V-os hintafűrészek általában könnyű anyagok, például fából készült munkadarabok vágására alkalmasak. Használatuk gyakori az általános faipari projektek során, mint például bútorkészítés, építkezés, vagy más hobbi és barkács projektek.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés