Talicska, motoros talicska

  Cikkszám 102033363
  Szállítható
  43 490 Ft / db
  Cikkszám 105004866
  Szállítható
  70 490 Ft / db

Nem kell nagyon találgatni miről is van szó! Talicska akkumulátoros meghajtással! Egy motoros talicska remek segítség a napi munkavégzésben, egyaránt a kertben és az építkezéseken.

A motoros talicska könnyű anyagmozgatást tesz lehetővé. Ergonomikus fogantyúkkal szerelt a folyamatos használat érdekében, valamint a menetirány is könnyedén változtatható! Ezért is az egyszerű működés és kezelés jellemzi ezeket a munkagépeket! A nagy kapacitású Li-Ion akkumulátornak és az állítható teljesítményű elektromos meghajtásnak köszönhetően akár 130 kg-t is szállíthatunk egyszerre.

Motoros talicska tartozékai

Puttony: Ez a klasszikus talicska tároló. Segítségével folyékony halmazállapotú anyagokat is könnyedén szállíthatunk.

Rács: Ennek a felépítménynek köszönhetően könnyedén szállíthatunk például nagyobb méretű farönköket is. A rácsos felépítmény lyukai lehetővé teszik a felpakolt anyag stabil rögzítését.

Motoros talicska kiválasztási szempontjai

Bár sokak szerint a kinézet, vagy egy adott márkához való elköteleződés dominálhat, a legfontosabb egy motoros talicska kiválasztásakor a maximális terhelhetőség. A gyártók komoly teszteknek vetik alá ezeket a gépeket és így születnek meg ezek a korlátozó számok! Nem rendeltetésszerű használat esetén könnyen kárt tehetünk a gépünkben, sőt baleset esetén magunkban vagy a társunkban is. Ez mindenképpen elkerülendő!

Mihez ajánljuk a motoros talicskát?

Kertekhez vagy építési munkákhoz sem hiányozhat egy talicska. De a szállítások néha nagyon nehezek lehetnek, különösen akkor, ha a terep egyenetlen, vagy ha jól megpakolt talicskát kell egyik helyről a másikra eltolnunk!

A technológia folyamatos fejlődése megoldotta ezt a problémát is! Alapos megfontolás után a nagyobb gyártók fejlesztett ki vezeték nélküli talicskákat.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés