Talicska, motoros talicska

  Elérhető: 1 db
  Szállítható
  68 390 Ft /db
  Szállítható
  44 000 Ft /db
  • -3 000 Ft kupon

  Rendelésre
  79 000 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Nem kell nagyon találgatni miről is van szó! Talicska akkumulátoros meghajtással! Egy motoros talicska remek segítség a napi munkavégzésben, egyaránt a kertben és az építkezéseken.

A motoros talicska könnyű anyagmozgatást tesz lehetővé. Ergonomikus fogantyúkkal szerelt a folyamatos használat érdekében, valamint a menetirány is könnyedén változtatható! Ezért is az egyszerű működés és kezelés jellemzi ezeket a munkagépeket! A nagy kapacitású Li-Ion akkumulátornak és az állítható teljesítményű elektromos meghajtásnak köszönhetően akár 130 kg-t is szállíthatunk egyszerre.

Motoros talicska tartozékai

Puttony: Ez a klasszikus talicska tároló. Segítségével folyékony halmazállapotú anyagokat is könnyedén szállíthatunk.

Rács: Ennek a felépítménynek köszönhetően könnyedén szállíthatunk például nagyobb méretű farönköket is. A rácsos felépítmény lyukai lehetővé teszik a felpakolt anyag stabil rögzítését.

Motoros talicska kiválasztási szempontjai

Bár sokak szerint a kinézet, vagy egy adott márkához való elköteleződés dominálhat, a legfontosabb egy motoros talicska kiválasztásakor a maximális terhelhetőség. A gyártók komoly teszteknek vetik alá ezeket a gépeket és így születnek meg ezek a korlátozó számok! Nem rendeltetésszerű használat esetén könnyen kárt tehetünk a gépünkben, sőt baleset esetén magunkban vagy a társunkban is. Ez mindenképpen elkerülendő!

Mihez ajánljuk a motoros talicskát?

Kertekhez vagy építési munkákhoz sem hiányozhat egy talicska. De a szállítások néha nagyon nehezek lehetnek, különösen akkor, ha a terep egyenetlen, vagy ha jól megpakolt talicskát kell egyik helyről a másikra eltolnunk!

A technológia folyamatos fejlődése megoldotta ezt a problémát is! Alapos megfontolás után a nagyobb gyártók fejlesztett ki vezeték nélküli talicskákat.

Benzines talicska

A benzines talicska olyan kerti vagy építőipari eszköz, amelynek működését belső égésű motor hajtja, leggyakrabban benzinnel. Ezek a talicskák általában nagyobb mennyiségű anyag, például homok, kavics, vagy föld szállítására szolgálnak, és könnyebbé teszik a nehéz terhek mozgatását.

A benzines hajtás lehetővé teszi, hogy a talicskát függetlenül használják az elektromos hálózattól vagy más energiaforrásoktól, ami különösen hasznos lehet olyan területeken, ahol nincs könnyű hozzáférés az elektromos áramhoz. Ezek a talicskák általában erőteljes motorral rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy nehezebb terheket is könnyen szállítsanak.

A benzines talicskák széles körben használhatók kertészeti, mezőgazdasági és építőipari munkálatokban, és segíthetnek megkönnyíteni és gyorsítani a szállítási feladatokat a munkaterületeken.

Talicska ár

A talicskák ára nagymértékben változhat attól függően, hogy milyen típusú és méretű talicskáról van szó, valamint az adott helyen elérhető kínálat és a gyártó vagy márkakereskedő árazása alapján. Általánosságban elmondható, hogy a benzines talicskák ára általában magasabb lehet, mint az elektromos vagy kézi hajtású változatoké.

A legolcsóbb talicskák lehetnek néhány tízezer forinttól kezdve, egészen a több százezer forintos árakig terjedhetnek, attól függően, hogy milyen minőségű, méretű és teljesítményű modellről van szó. Fontos azonban megjegyezni, hogy az árak változhatnak az idő múlásával, az aktuális kereskedelmi ajánlatoktól, akcióktól és egyéb tényezőktől függően.

Talicska eladó

Kínálatunkban mindig megtalálhatóak a legjobb minőségű talicskák, amelyek kiváló segítségére lehetnek szállítási és építési feladatok során. Legyen szó akár kertészkedésről, építkezésről vagy bármilyen nehéz teher mozgatásáról, nálunk garantáltan találsz megfelelő talicskát!

Talicskához hasonló kézikocsi

Kínálatunkban mindig széles választékban találhatóak kézikocsik, amelyek segítségével könnyedén szállíthatja terheit a kertben vagy az építkezésen. Legyen szó nehéz zsákokról, növényekről vagy bármi másról, a kézikocsink könnyű kezelhetősége és strapabíró kialakítása minden feladatot könnyedén megold.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés