Csapszegvágók, kábelvágók, sodronyvágók

  Elérhető: 2 db
  Szállítható
  16 128 Ft /db
  Elérhető: 1 db
  Szállítható
  24 290 Ft /db
  Elérhető: 2 db
  Szállítható
  16 968 Ft /db
  • -35 000 Ft kupon

  Rendelésre
  113 990 Ft /db
  • -35 000 Ft kupon

  Rendelésre
  123 990 Ft /db
  • -11 000 Ft kupon

  Rendelésre
  40 754 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Csapszegvágók, kábelvágók és sodronyvágók széles körben használatosak az építőiparban, szerelési és karbantartási munkák során, valamint más iparágakban is. Néhány gyakori alkalmazási terület a következők:

 • Építőipar: Az építőiparban a csapszegvágókat és kábelvágókat gyakran használják fa- és fémkonstrukciók készítéséhez, szereléséhez vagy bontásához. Például csapszegvágókat használnak, hogy pontosan levágják a csapszegeket a faanyagokból, vagy kábelvágókkal vágnak vezetékeket és kábeleket.
 • Elektromos szerelés: Az elektromos szerelés során a kábelvágókat gyakran alkalmazzák vezetékek vagy kábelek vágására, valamint a szigetelések eltávolítására. Ezek a szerszámok segítenek a vezetékek vagy kábelek pontos méretre vágásában és előkészítésében az elektromos bekötésekhez.
 • Autószerelés: Az autószerelés során a kábelvágók és sodronyvágók hasznosak lehetnek a vezetékek vagy sodronyok vágására és cseréjére. Például kábelvágókat használnak a vezetékek vagy kábelek levágásához a járművek elektromos rendszerében, míg sodronyvágókat használnak a fékvezetékek vagy egyéb sodronyok rövidítéséhez vagy cseréjéhez.
 • Mezőgazdaság: A mezőgazdasági munkák során gyakran szükség van csapszegvágókra vagy sodronyvágókra a kerítések, drótkötések, szögesdrótok vagy egyéb kerítéskonstrukciók készítéséhez vagy karbantartásához.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a szerszámok sokféle iparágban használatosak, és az alkalmazásuk konkrét feladattól és anyagtól függ. Mindig kövesse a gyártó által javasolt utasításokat és viseljen megfelelő védőfelszerelést a szerszámok biztonságos és hatékony használata érdekében.

Csapszegvágó

Ez egy kézi szerszám, amelyet a csapszeg vagy a drótvég vágására használnak. A csapszegvágó hosszabb nyelű, fogazott vágóéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű és precíz vágást. Használata során a csapszegvágót a csapszeg vagy drótvég elé helyezzük, majd erőteljesen bezárjuk a fogókat, hogy elvágjuk az anyagot.

Kábelvágó

A kábelvágó egy erős és éles vágóéllel rendelkező kéziszerszám, amelyet a vezetékek, kábelek vagy drótok vágására használnak. A kábelvágók általában különböző méretű kábelekhez és vezetékekhez készülnek. Használatuk során a kábelvágót a vágandó kábel elé helyezzük, majd összeszorítjuk a fogókat, hogy tiszta és pontos vágást végezzünk.

Sodronyvágó

A sodronyvágó olyan szerszám, amelyet a sodrony vagy erősítődrót vágására használnak. Ez egy kézi szerszám, amely hosszabb nyelű és erős vágóéllel rendelkezik. A sodronyvágóval a sodronyt vagy drótot a vágóéllel elhelyezzük, majd összeszorítjuk a fogókat, hogy a sodrony vagy drót elvágódjon.

 

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés