Forrasztók, forrasztó páka

  • -1 000 Ft kupon

  Szállítható
  4 686 Ft /db
  • -9 000 Ft kupon

  Szállítható
  115 557 Ft /db
  • -5 000 Ft kupon

  Szállítható
  24 117 Ft /db
  • -1 000 Ft kupon

  Szállítható
  11 671 Ft /db
  • -7 000 Ft kupon

  Szállítható
  57 137 Ft /db
  • -7 000 Ft kupon

  Elérhető: 3 db
  Szállítható
  45 707 Ft /db
  • -13 000 Ft kupon

  Rendelésre
  341 746 Ft /db
  • -3 000 Ft kupon

  Elérhető: 1 db
  25 290 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A forrasztók és forrasztó pákák olyan eszközök, amelyeket a forrasztás folyamatához használnak. A forrasztás során két anyagot (általában fémeket vagy elektronikai alkatrészeket) kötnek össze hő hatására egy olvadt forrasztóanyag segítségével. A forrasztók és forrasztó pákák lehetővé teszik az olvasztott forrasztóanyag precíz és irányított alkalmazását.

Forrasztópáka felépítése

A forrasztók általában vékony hegyű, fűtött eszközök, amelyeket az olvadt forrasztóanyaghoz érintve a kötendő anyagokat forrasztják össze. A forrasztók hőforrása általában elektromos, és rendelkezhetnek beépített hőmérséklet-szabályozással is.

Forrasztó felépítése

A forrasztó pákák vagy forrasztópisztolyok elektromos fűtőelemmel rendelkező eszközök, amelyek egybefoglalják a forrasztóhegyet és a forrasztóanyag tárolóját. A forrasztó pákákat általában könnyű kezelni, és alkalmasak kisebb forrasztási munkákra vagy precíziós munkákra.

A forrasztás során a forrasztóanyagot (általában forrasztó ón) felhevítik az olvadási hőmérsékletre, majd az olvadt forrasztót az összekötendő anyagokhoz alkalmazzák. Az olvadt forrasztóanyag megkötése után a kötés megszilárdul, és biztosítja az anyagok tartós és elektromosan vezető kötését.

A forrasztók és forrasztó pákák nagyon hasznos eszközök az elektronika, villanyszerelés, ékszerkészítés és más iparágakban. A megfelelő forrasztó vagy forrasztó páka kiválasztása a munka típusától és az anyagoktól függ. Fontos figyelembe venni a megfelelő hőmérsékletet, a forrasztóanyag típusát és az adott alkalmazást.

Gázpalackos forrasztó

A gázpalackos forrasztó olyan eszköz, amelyet gázpalackról táplált láng előállítására használnak a forrasztási folyamat során. A gázpalackos forrasztók általában propán vagy bután gázt használnak, amelyek könnyen hozzáférhetők és viszonylag alacsony áron kaphatók.

Palackos forrasztó kiválaszása

A gázpalackos forrasztók különböző méretben és kialakításban elérhetők a felhasználói igényeknek megfelelően. Fontos, hogy a gázpalackos forrasztókat biztonságosan és megfelelően használják, figyelmeztetve a tűzveszélyre és a megfelelő szellőzésre. Az alkalmazási területek között szerepelnek a vízvezeték szerelés, a fűtési és hűtési rendszerek karbantartása, az autóipari javítások, az ékszerkészítés és más ipari vagy otthoni alkalmazások, ahol a forrasztás szükséges.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés