Kézi fűrészek, kézi fűrészlapok

  Elérhető: 2 db
  Szállítható
  10 290 Ft /db
  • Új termék

  Rendelésre
  6 970 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Kézi fűrészek és kézi fűrészlapok olyan szerszámok, amelyeket fából, műanyagból vagy más anyagokból történő vágáshoz használnak. Ezek a szerszámok kézzel működtethetők, és általában a precíziós vágási munkákhoz használják.

Kézi fűrész

A kézi fűrészek olyan szerszámok, amelyeknek fogantyújuk van, amelyet kézzel fogunk, és hosszabb vágóéllel rendelkeznek. A kézi fűrészek különböző típusokban kaphatók, amelyek különböző vágási feladatokhoz alkalmasak:

Keresztfűrész

A keresztfűrész egy univerzális fűrész, amelyet általában fa vagy műanyag anyagok vágására használnak. A keresztfűrész fűrészlapja keresztirányban vág, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony vágást.

Éllezetű fűrész

Az éllezetű fűrész finom vágást tesz lehetővé. A fűrészlap fogai egyenesek, és egy irányba mutatnak, így lehetővé teszik a sima és pontos vágást.

Gyorsfűrész

A gyorsfűrész nagyobb fogakat és nagyobb fogközt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a gyors és hatékony vágást durvább anyagokban, például fában vagy farostlemezekben.

Kézi fűrészlapok

A kézi fűrészlapok a fűrészekre helyezhetők, és különböző típusú vágási munkálatokhoz kaphatók. A fűrészlapokat a következők szerint csoportosíthatjuk:

 • Finomfűrészlapok: A finomfűrészlapok vékonyabb fogakkal rendelkeznek, amelyek finom és precíziós vágást tesznek lehetővé. Ezeket általában bútorkészítéshez, pontos méretű vágásokhoz vagy vékony anyagokhoz használják.
 • Durvafűrészlapok: A durvafűrészlapok vastagabb fogakkal rendelkeznek, amelyek alkalmasak durvább anyagok, például nagyobb fadarabok vágására. Ezeket általában általános építési vagy fűrészmunkákhoz használják.
 • Univerzális fűrészlapok: Az univerzális fűrészlapok közepes méretű fogakkal rendelkeznek, és különböző anyagok vágásához alkalmasak lehetnek, beleértve fát, műanyagot vagy fémeket is.

A megfelelő kézi fűrész és fűrészlap kiválasztása attól függ, hogy milyen anyagot szeretne vágni és milyen vágási feladatot szeretne elvégezni. Mindig kövesse a gyártó által javasolt utasításokat és viseljen megfelelő védőfelszerelést a biztonságos használat érdekében.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés