Pajzerek, szerelővasak, feszítővasak

  • Új termék

  Rendelésre
  29 290 Ft /db
  • -60 000 Ft kupon

  Elérhető: 1 db
  126 644 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A pajzerek, szerelővasak és feszítővasak olyan kézi szerszámok, amelyeket általában az építőiparban, szerelési és javítási munkálatokhoz használnak. Ezek a szerszámok különböző alakúak és méretűek lehetnek, és különböző funkciókat látnak el a különböző feladatokhoz.

Pajzerek

A pajzerek olyan szerszámok, amelyeket a különböző szerelési és építési munkálatokhoz használnak. A pajzerek lehetnek egyenes vagy ívelt pengével ellátottak, és segítenek a fémek, például a szegek, csavarok, vagy rögzítőelemek beágyazásában vagy kiszedésében. Használatukkal lehetővé válik a rögzített elemek kényelmes és hatékony mozgatása vagy eltávolítása.

Szerelővas

A szerelővasak vagy szerelőkalapácsok olyan szerszámok, amelyeket általában a szerelési munkákhoz, például fémek alakításához és formázásához használnak. A szerelővasak rendelkeznek egy fejjel és egy nyéllel, és lehetnek különböző súlyúak és formájúak. A fej lehet sima, kúpos vagy keresztirányú fogóval ellátott. Ezeket a szerszámokat általában használják a fémek ütéses formázásához, a csapok, szegek vagy rögzítőelemek beütéséhez vagy eltávolításához.

Feszítővas

A feszítővasak olyan szerszámok, amelyeket a feszítési és rögzítési munkálatokhoz használnak. A feszítővasak rendelkezhetnek rögzítőmechanizmussal vagy állítható csavarokkal, amelyek segítségével meg lehet tartani és rögzíteni a munkadarabot. Ezeket a szerszámokat általában használják a fémek vagy más anyagok feszítéséhez, hogy biztos és stabil rögzítést biztosítsanak a munkavégzéshez.

Pajzerek, szerelővasak, feszítővasak a mindennapokban

Ezek a szerszámok általában az építőiparban, a faiparban, a szerelési és javítási munkák során használatosak. Az adott feladathoz és anyaghoz megfelelő méretű és típusú pajzereket, szerelővasakat és feszítővasakat kell választani. Mindig kövesse a gyártó által javasolt utasításokat és viseljen megfelelő védőfelszerelést a biztonságos használat érdekében.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés