Milwaukee M18 FQID-0
Milwaukee M18 FQID-0 ütvecsavarozó (akku és töltő nélkül)
142 113 Ft / db

Milwaukee M18 FQID-0 ütvecsavarozó (akku és töltő nélkül)

 • Cikkszám: 101002051
 • Gyártó: Milwaukee
Rendelésre
142 113 Ft / db

Milwaukee M18 FQID-0 ütvecsavarozó az M18 FUEL™ SURGE™ ¼˝ HEX hidraulikus ütvecsavarozó a leghalkabb ütvecsavarozó a piacon.

3 év garancia
Részletes leírás és termék tulajdonságok
Készletinformáció
 • Derecskei logisztikai központ

  Rendelésre

 • Debrecen szaküzlet

  Rendelésre

 • Hajdúszoboszló szaküzlet

  Rendelésre

 • Derecske szaküzlet

  Rendelésre

Átvételi kalkulációért kattints ide

Pontos kiszállítási idő és ár kalkulációhoz egy kattintásra elérhető a kalkulátorunk.

db
Összehasonlítás

Részletes leírás

Jellemzők
Az M18 FUEL™ SURGE™ ¼˝ HEX hidraulikus ütvecsavarozó a leghalkabb ütvecsavarozó a piacon. A FLUID-DRIVE™ hidraulikus erőátvitel csökkenti a fém-a-fémen ütközést, csendesebb működést, egyenletesebb teljesítmény és megnövelt tartósságot tesz lehetővé. Fában történő csavarozásnál ugyanolyan teljesítményt biztosít mint a hagyományos szénkefe nélküli ütvecsavarozók.
SZÉNKEFE NÉLKÜLI POWERSTATE™ motor 0-3000 ford./perc állandó teljesítményt biztosít, mely gyorsabb csavarozást tesz lehetővé. REDLINK PLUS™ intelligens elektronika: a legfejlettebb digitális túlterhelés védelem az akkumulátor és a gép védelméért, javítja a gép teljesítményét terhelés alatt. A Milwaukee® DRIVE CONTROL™ lehetővé teszi a felhasználó számára a különböző fordulatszámok közötti váltást és nyomatékállítást. Önmetsző csavarozás üzemmódot terveztünk az önmetsző csavarok kezdéskor való vándorlásának, valamint a túlhajtás, törés és a menetkiszakítás csökkentésére.
A REDLITHIUM-ION™ akkumulátor akár 2.5x hosszabb működési időt, akár 20%-kal több erőt és akár 2x hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít, továbbá -20 °C-ig jobban működik, mint más lítium-ion rendszerek.
Egyedi cellafigyelő rendszer optimalizálja a működési időt és biztosítja az akkumulátor hosszú élettartamát. ¼˝ hatszög tokmánybefogás a gyors és pontos bitcseréért. Töltésszintjelző és LED lámpa.
Rugalmas akkumulátor rendszerrel - az összes Milwaukee® M18™ akkumulátorral működik

Szállítási terjedelem
Akku és töltő nélkül

 

Teljes leírás

Szükséged lehet rá

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés