Mágneses emelők, fogasléces emelők

Miért Zákányszerszámház?

A mágneses emelők és fogasléces emelők olyan eszközök, amelyeket általában nehéz vagy ferromágneses anyagok emelésére és mozgatására használnak. Mindkét típusú emelő eszköz segítségével könnyen és biztonságosan emelhetők vagy mozgathatók a terhek.

Mind a mágneses emelők, mind a fogasléces emelők biztonságos és hatékony eszközök a nehéz terhek emelésére és mozgatására, de fontos megfelelő képzéssel és gyakorlattal rendelkezni a helyes használatukhoz, valamint az adott emelő eszközökre vonatkozó gyártói utasításokat betartani.

Mágneses emelő használata

A mágneses emelők elektromágneseket használnak a terhek emelésére. Ezek az emelők képesek a fém tárgyakhoz való erős tapadásra, ami lehetővé teszi a könnyű emelést és mozgatást.

Gyakran használják acéllemezek, acélprofilok és más fém tárgyak emelésére vagy mozgatására a gyártóüzemekben, műhelyekben és raktárakban.

A mágneses emelők lehetnek különböző méretűek és kapacitásúak, hogy megfeleljenek az adott feladatoknak.

Fogasléces emelő használata

A fogasléces emelők fogaskerekeket és fogasléceket használnak a terhek emelésére és mozgatására. Ezek az eszközök általában kézi erővel működnek, de lehetnek elektromos vagy hidraulikus hajtásúak is.

A fogasléces emelők általában nagyobb teherbírásúak, mint a mágneses emelők, és alkalmasak nehéz vagy nagy terhek emelésére, például gépek vagy járművek.

Gyakran használják az ipari környezetekben, ahol szükség van nagy teherbírású emelőkre, például gyárakban, raktárakban vagy építőipari projektek során.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés