Fémipari szalagcsiszolók, cső áthatás csiszolók

Miért Zákányszerszámház?

Egy cső áthatáscsiszoló első sorban olyan vállalatoknál, üzemeknél és műhelyeknél lehet hasznos, amelyek nem mindig csak a felületen akarnak változtatni. Ilyen esetekben jöhetnek szóba különféle anyagleválasztási eljárások, mint például az áthatás csiszolás is.

A legtöbb cső áthatáscsiszoló egy kombinált csőprofil- és szalagcsiszoló, mely alapvetően ipari körülményekre és folyamatos gyártásra tervezett fémipari szerszámgép.

A legtöbb cső áthatáscsiszoló valójában egy többfunkciós kialakítású szalagcsiszoló, melynek köszönhetőn többféle csiszolási, azaz anyagleválasztási megmunkálás elvégzésére nyílik lehetőség.

Az összes fémipari szalagcsiszoló kiváló megoldást jelent, köszönhetően a változtatható szalagsebességnek, melyek alkalmazásával normál acél félék és rozsdamentes acél munkadarabok megmunkálása is kivitelezhető.

Szalagcsiszoló hatékonysága

A gép hatékonysága például a gyorscserélős vezető hengernek (feszítőgörgő) is köszönhető, mellyel időhatékony és egyszerű folyamat a vezető henger szerszám nélküli cseréje. A vezető hengert ugyanis mindig a kívánt méretnek vagy rádiusznak megfelelően szükséges kiválasztani. A termékhez a legkülönfélébb méretű hengerek is megvásárolhatók, így szinte mindenfajta igényt képes kielégíteni.

Mi is az a fémipari szalagcsiszoló?

Csiszolóeszköz, fémipari célú felhasználásra kitalálva. A mindennapi és tartós csiszoláshoz ez a jó választás! Nem hobbi, vagy otthoni használatra lettek tervezve a fémipari szalagcsiszolók, de találkozhatunk velük ebben a környezetben is.

Ez olyan fémipari szalagos csiszológép, amelyhez eltérőszemcseméretű szalagcsiszoló szalagok alkalmazhatóak, a megmunkálási feladatnak megfelelően. Lehet az durva csiszolás, esztétikai felületkialakítás vagy polírozás.

Hol használnak cső áthatás csiszolókat?

  •   lakatosüzemek
  •   fémfeldolgozó cégek
  •   tartós és rendszeres csiszolást, karbantartást végző cégek
  •   esztétikai csiszolással foglalkozók (mattítás, szálrahúzás)
  •   polírozással foglalkozó cégek
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés