Csőhajlítók

Miért Zákányszerszámház?

A csőhajlítók olyan eszközök, amelyek segítségével a csővezetékek szabadon hajlíthatók vagy görbíthetők különböző szögekben és ívekben. Ezek az eszközök különösen fontosak a csővezetékek precíz kialakításában és illesztésében, és széles körben használatosak az építőiparban, víz- és gázvezeték szerelésében, klímaberendezések telepítésében, autóipari alkalmazásokban és sok más területen.

Csőhajlítógép típusok

A megfelelő csőhajlító kiválasztása függ az adott alkalmazástól, a csővezeték méretétől és vastagságától, valamint a hajlítási követelményektől. Fontos azonban megfelelően használni ezeket az eszközöket, és betartani a gyártó által ajánlott biztonsági előírásokat.

  • Kézi csőhajlítók: Ezek a hajlítók kézi erővel működnek, és általában kisebb átmérőjű és vastagságú csövekhez használatosak. A csőt a megfelelő helyre helyezik a hajlítóba, majd kézi erővel hajlítják a kívánt szögbe vagy ívbe.
  • Hidraulikus csőhajlítók: Ezek a hajlítók hidraulikus nyomást használnak a csőhajlításhoz, ami lehetővé teszi nagyobb nyomás és precizitás elérését nagyobb átmérőjű és vastagságú csöveknél. Ezek gyakran szerszámgépek, amelyek könnyen használhatók és gyorsan végeznek a hajlítási feladattal.
  • Görgős csőhajlítók: Ezek a hajlítók görgős mechanizmust használnak a csőhajlításhoz. A csőt a hajlítóba helyezik, majd a görgők segítségével a kívánt szögbe vagy ívbe hajlítják.
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés