Menetmetsző gépek

    • -50 000 Ft kupon

    Rendelésre
    1 380 463 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A menetmetsző gépek olyan eszközök, amelyek segítségével menetet lehet vágni csővezetékekhez vagy más furatokhoz. Ezek a gépek hasznosak a menetelési feladatokban, különösen a csővezetékek és csőillesztékek szerelésénél, valamint más olyan alkalmazásoknál, ahol menetelt vagy csavart illesztésekre van szükség.

A menetmetsző gépek különböző ipari, kereskedelmi és otthoni alkalmazásokban használhatók, és fontos eszközöket jelentenek a csővezetékek és más illesztések létrehozásában.

Elektromos menetvágó

Az elektromos menetvágó egy olyan eszköz, amelyet menetek vágására használnak csővezetékekhez vagy más anyagokhoz. Ezek általában elektromos motorral működnek, és lehetővé teszik a menetvágást könnyen és hatékonyan nagyobb mennyiségű menetelés esetén.

Az elektromos menetvágók különböző ipari, kereskedelmi és otthoni alkalmazásokban használhatók, és fontos eszközöket jelentenek a menetek létrehozásában és csővezetékek összeillesztésében.

Akkus menetvágó

Az akkus menetvágó egy olyan eszköz, amelyet menetek vágására használnak csővezetékekhez vagy más anyagokhoz. Ezek általában akkumulátorral működnek, ami lehetővé teszi a vezeték nélküli használatot és kiváló mobilitást a munkavégzés során.

Az akkus menetvágók ideálisak olyan helyzetekben, ahol a vezeték nélküli működés és a nagyobb mobilitás előnyös, például építőipari vagy szerelési feladatok során. Fontos azonban megfelelően használni ezeket az eszközöket, és betartani a gyártó által ajánlott biztonsági előírásokat.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés