Tárcsásdarabolók

  • -2 000 Ft kupon

  Rendelésre
  1 000 900 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A könnyűfém darabológép olyan eszközre utal, amelyet a könnyűfémek, például alumínium vagy könnyű ötvözetek vágására és darabolására használnak. Ezek az eszközök általában a tárcsás darabolók kategóriájába tartoznak, és rendelkeznek egy tárcsával, amelyet a motor hajt meg a vágási feladatok elvégzéséhez.

Tárcsásdarabolók felhasználása

Profilok, csövek, tömör anyagok, más fémek vágásához.

Tárcsásdaraboló felhasználási területei

 • A könnyűfém darabológépek széles körben alkalmazhatók különböző iparágakban és felhasználási területeken. Néhány példa a felhasználási területekre:
 • Vas- és acélipar: A könnyűfém darabológépek használhatók a vas- és acéliparban is, ahol könnyűfémeket, például alumíniumot vagy alumínium ötvözeteket kell vágni vagy darabolni. Ez lehetővé teszi a könnyűfém alkatrészek gyors és hatékony előkészítését a további feldolgozáshoz vagy összeszereléshez.
 • Autóipar: Az autóiparban a könnyűfém darabológépeket használják a karosszériaelemek vagy más könnyűfém alkatrészek vágásához vagy darabolásához. Az eszközök segítségével könnyedén és hatékonyan lehet módosításokat vagy javításokat végezni a gépjárműveken.
 • Elektronika és repülésipar: A könnyűfém darabológépek fontosak az elektronika és a repülésiparban is, ahol könnyűfémeket, például alumíniumot vagy könnyű ötvözeteket kell vágási feladatokhoz használni. Ezek az eszközök lehetővé teszik a precíz és pontos vágást, amely elengedhetetlen az ilyen iparágakban.
 • Általános műhelyek: A könnyűfém darabológépek általános műhelyekben, barkácsolásban és egyéb fémfeldolgozási tevékenységekben is használhatók. Ez magában foglalhatja a könnyűfémek méretre vágását, darabolását vagy egyéb fémekhez történő illesztését.

Fontos megjegyezni, hogy a könnyűfém darabológépek használatakor megfelelő figyelemmel és biztonsági intézkedések betartásával kell eljárni. Fontos a megfelelő védőfelszerelés viselése, mint például védőszemüveg, védőkesztyű és fülvédő, valamint a gyártó által biztosított utasítások betartása a biztonságos használat érdekében.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés