Betonvas kötöző gépek, kézi betonvas kötözők

  Cikkszám 101006207
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 3 db
  525 900 Ft / db
  Cikkszám 101003511
  Átvehető
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 5 db
  316 900 Ft / db
  Cikkszám 101601950
  Átvehető
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 3 db
  481 900 Ft / db

Régebben a betonvas kötözést olyan kézi szerszámokkal oldották meg, mint egy csípő, vagy harapófogó. Nem volt egyenletes a kötés, használatuk lassú és nehézkes volt, sokszor kellet megállni egy-egy összefogatás után.

Ma már vannak forgalomban kimondottan erre a célra kifejlesztett kézi szerszámgépek. Betonvaskötöző gép használatával nagyon gyorsan és hatékonyan lehet a betonvasak, kengyelek kötöződróttal történő rögzítését elvégezni. Könnyedén 1 kézzel is használhatjuk ezeket a gépeket, ami jól jöhet a nagyobb betonvas szerkezetek összeállításakor.

Többféle kötözési mód közül tudunk válogatni attól függően, hogy milyen vastagságú szerkezetet kell összekötöznünk. A speciálisan ezekhez a gépekhez kifejlesztett tárológurigákon akár 100 méter horgonyzott kötözőhuzal lehet, ami kb. 40 darab kötözésre elég.

Vasbeton szerelés betonvas kötöző géppel

A vasbeton elemek vasalása két részből áll: hosszanti vasalásból és keresztvasalásból. A keresztvasalást ún. kengyelek alkotják, amelyeket hozzákötnek a hosszanti vasaláshoz úgy, hogy a kengyelek azokra kívülről csatlakoznak. A kengyelek rögzítik a fővasalás helyzetét és egyben lehetővé teszik, hogy a betonszerkezet nyírófeszültséggel terhelhető legyen. Ezekhez a rögzítéseket kiválóan el tudjuk készíteni egy betonvas kötöző géppel.

Betöltés
Betöltés
Betöltés