Mágnestalpas fúrógép

Miért Zákányszerszámház?

A mágnestalpas fúrógép egy speciális típusú fúrógép, amely beépített mágneses rendszerrel rendelkezik a munkadarab rögzítéséhez. Ez a fajta fúrógép általában használt olyan helyeken, ahol a hagyományos fúrógépek nem tudnák biztosítani a megfelelő stabilitást vagyhol a munkadarab mozgatható, nehéz vagy éppen nem áll rendelkezésre stabil felület a fúráshoz. Ilyen típusú gépet gyakran alkalmaznak az acél- és fémiparban, különböző gépgyártási és szerkezetépítési alkalmazások során.

Akkus mágnestalpas fúrógép

Az akkus mágnestalpas fúrógép olyan kéziszerszám, amely akkumulátorral működik és beépített mágneses rendszerrel rendelkezik a munkadarab rögzítéséhez. Ez a típusú fúrógép különösen hasznos olyan helyeken, ahol a hagyományos fúrógépek alkalmazása nehézségekbe ütközhet, például amikor nincs stabil felület vagy amikor a munkadarab mozgatható.

Az akkus mágnestalpas fúrógépek ideálisak olyan munkafeladatokhoz, ahol a hagyományos fúrógépek nem lennének praktikusak vagy hatékonyak. Az akkumulátoros kivitel különösen előnyös olyan helyeken, ahol nincs könnyű hozzáférés a hálózati áramhoz.

Akkumulátoros mágneses fúrógép

Az akkumulátoros mágneses fúrógép egy speciális típusú fúrógép, amely akkumulátorral működik, és beépített mágneses rendszerrel rendelkezik a munkadarab rögzítéséhez. Ez a fajta fúrógép különösen hasznos olyan helyeken, ahol a hagyományos fúrógépek alkalmazása nehézségekbe ütközhet, például amikor nincs stabil felület vagy amikor a munkadarab mozgatható.

Mégnesállványos fúrógép

A "mágnesállványos fúrógép" egy olyan speciális fúrógéptípus, amelyet egy mágneses tartórendszerrel láttak el. Ez a rendszer lehetővé teszi a fúrógép szilárd és stabil rögzítését a munkadarabhoz, különösen hasznos olyan helyeken, ahol a hagyományos fúrógépek alkalmazása nehézségekbe ütközhet vagy ahol a munkadarab mozgatható.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés