Darálós szennyvíz szivattyúk

Miért Zákányszerszámház?

A darálós vagy daraboló szennyvízszivattyúk rendkívül elterjedtek manapság! Ennek a fő oka maga a működés. Forgókések, vagy késes forgótárcsa van a beömlő nyílásnál elhelyezve, így szivattyúnk a nagyobb darabokat kisebb részekké alakítja, hogy az sehol se okozzon dugulást a rendszerben.

Mikor van szükségem darálós szennyvíz szivattyúra?

Háztartási szennyvíznél a szennyvízszivattyúk többsége sajnos nem birkózik meg a darabos anyagokkal, így, ha azok bekerülnek a rendszerbe, könnyen rátekeredhetnek a lapátkerékre, ami akár a motor leégéséhez is vezethet. Így erre fokozottan oda kell figyelni. Vannak azonban olyan darálós szennyvízszivattyúk, melyek még ezen szálas anyagokkal is könnyedén megbirkóznak.

Ztrust darálós szennyvíz szivattyú – magas minőség, megfizethető áron!

Amennyiben a legjobb szennyvíz szivattyút keresed, úgy figyelmedbe ajánljuk a kiváló minőségű Ztrust darálós szennyvíz szivattyúinkat, melyek széles választékban megtalálhatóak áruházunkban. A Ztrust darálós szennyvíz szivattyú úszókapcsolóval van szerelve, az automatikus üzemeléshez. Remekül alkalmazható erősen szennyezett vízhez is!

Darálós szennyvíz szivattyú alkalmazása

Darálós szennyvíz szivattyút akkor kell alkalmazni, ha a befogadó főcsatorna kis keresztmetszetű és nyomott (nyomás alatt van). Ezekben az esetekben kizárólag csak darálókéses szivattyút alkalmazhatunk, hogy a dugulást elkerüljük. Nagyobb nyomás előállítására is daráló késes szivattyúk való. 10 méter feletti szennyvíz továbbításához is ajánlatos a daráló késes szennyvíz szivattyú. Nem minden darálókéses szivattyú rendelkezik külön darálókéssel. Ez azt jelenti, hogy a beömlő nyílást vágókés veszi körül, aminek a szilárd szennyeződések nekinyomódnak a járókerék forgása miatt, vagyis a járókerék nyomja a szennyeződést a késnek és így akkora darabok keletkeznek, amit a szennyvíz szivattyú már kényelmesen tovább tud szállítani.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés