Pneumatikus szögbelövők

Miért Zákányszerszámház?

A különféle gépekhez és a különböző feladatoknak megfelelően maguk a pneumatikus szögbelövők is igen eltérőek.

Ezért jó választás egy pneumatikus szögbelövő!

A pneumatikus szögbelövők általában olcsóbbak, mint az akkumulátoros kivitelek, ugyanis itt nem kell aggódni az akku töltöttsége miatt.

De ez azt is jelenti, hogy kompresszort kell használni a levegős gépekhez. Ha profin felszerelt műhelyed van, akkor már valószínűleg rendelkezésedre áll egy kompresszor, ugyanis a pneumatikus szerszámgépek manapság igen népszerűek.

Levegős szögbelövő előnyök

A levegős szögbelövők várható élettartama igencsak magas, ugyanis kevesebb alkatrésze van, ami elromolhatna. Teljesítményük rendkívül kiegyensúlyozott és ugyanakkora energiát biztosítanak minden szeg számára.

A legtöbb levegős szögbelövő gépnek azonban kicsit több karbantartásra van szüksége, mint a másmilyen elven működő szerszámgépeknek, továbbá elég hangosak is tudnak lenni, ami néhány ember számára talán zavaró lehet.

Kombinált levegős tűzőgépek

Van néhány olyan levegős tűzőgép az elérhető kínálatban, amely kombinált eszköz! Ez azt jelenti, hogy szögek és kapcsok kilövésére egyaránt alkalmas pneumatikus eszközről beszélünk.

Levegős tűző-szegező gép

Egy kombinált levegős tűzőgép tökéletes választás a kisebb, finom munkák elvégzéséhez és a komolyabb összeszerelési munkákhoz is!

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés