Varrat csiszolók, laposfejű sarokcsiszolók

  Cikkszám 101601314
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 1 db
  135 763 Ft / db
  Cikkszám 101001986
  Rendelésre
  230 990 Ft / db
  Cikkszám 101602287
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 1 db
  87 690 Ft / db
  Cikkszám 101006312
  Rendelésre
  79 890 Ft / db
  Cikkszám 101602510
  Szállítható
  75 390 Ft / db

Varrat csiszolók – a hegesztési varrat lemunkálására! Hegesztési varratok lecsiszolására szolgál ez a szerszámgép. A laposfejű sarokcsiszoló kimondottan erre a célra lett kifejlesztve.

Varrat csiszolók, laposfejű sarokcsiszolók felépítése

Első ránézésre azt mondhatnánk, hogy ezek egy nyújtott sarokcsiszolók, ami valóban igaz is. Erre a nyújtott fejre pedig azért van szükség, hogy a nehezen megközelíthető helyeken is tudjuk használni a csiszológépünket. Pl.: sarok illesztések, amik megközelíthetetlenek hagyományos csiszolókkal.

Varrat csiszolók, laposfejű sarokcsiszolók meghajtás szerint

Mára már-már megszokhattuk, hogy ha egy szerszámgépből van elektromos változat, akkor az akkumulátoros kivitelben is fellelhető. Így van ez a Varrat csiszolók, laposfejű sarokcsiszolók esetében is. A legnagyobb szerszámgyártók már az elektromos meghajtású kivitelek mellett az akkumulátoros típusokat is biztosítják számunkra.

Varrat csiszolók, laposfejű sarokcsiszolók kisebb koronggal

Bár az elérhető vágó és csiszolókorong kínálat igencsak széles, és megtalálhatóak benne, a nagyobb 230-as korongok is, a laposfejű sarokcsiszolók csak a kisebb, jellemzen 125 mm-es korongokkal használhatóak. Ez érthető is, hiszen maga a gép méret is kicsi, hogy a nehezen megközelíthet helyeken is jól használható legyen!

Összefoglalva tehát, a varrat csiszolókat vagy másnéven laposfejű sarokcsiszolókat kifejezetten a hegesztési salak, rozsda vagy lakk eltávolításához fejlesztették ki a szűk keretkonstrukcióknál és a szoros helyzetekben való munkavégzéshez.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés