Térdvédők, karvédők

  Szállítható
  15 200 Ft /db
  • -5 000 Ft kupon

  Elérhető: 1 db
  Szállítható
  30 190 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A térdvédők és karvédők olyan munkavédelmi eszközök, amelyeket a munkások viselnek a térd és a karok védelme érdekében olyan munkafolyamatok során, ahol a térdek és a karok veszélynek vannak kitéve. Ezek az eszközök segítenek megelőzni a sérüléseket, zúzódásokat, súrlódásokat és egyéb munkavégzés közben bekövetkező sérüléseket.

Mind a térdvédők, mind a karvédők fontos munkavédelmi eszközök, amelyek segítenek megelőzni a munkavégzés közbeni sérüléseket. A megfelelő típusú és méretű térdvédők és karvédők kiválasztása a munkakörnyezet és a végzett munka jellegétől függ.

Térdvédők

 • Cél: A térdvédők fő célja a térdek védelme a térdre eső vagy ránehezedő súlyos hatásoktól. Ezeket a munkások viselik olyan munkaterületeken, ahol gyakoriak a térdre esés vagy a térddel való érintkezés.
 • Anyag: A térdvédők általában puha vagy kemény anyagból készülnek. A puha térdvédők általában gélből vagy habból készülnek, és kényelmesek a hosszabb idejű használatra. A kemény térdvédők általában műanyag vagy gumiból készülnek, és kifejezetten a sérülésektől való védelemre szolgálnak.
 • Rögzítés: A térdvédők többféle rögzítési móddal rendelkezhetnek, például tépőzárral, hevederekkel vagy rugalmas pántokkal. Fontos, hogy a térdvédők jól rögzüljenek a térden, hogy hatékonyan védelmet nyújtsanak.

Karvédők

 • Cél: A karvédők a karok védelmére szolgálnak a sérülésektől, például zúzódásoktól vagy vágásoktól. Ezeket a munkások viselik olyan munkafolyamatok során, ahol a karok veszélyeztetettek.
 • Anyag: A karvédők is különböző anyagokból készülhetnek, például erős műanyagból vagy speciális védőszövetből. A választás attól függ, hogy milyen fajta veszélyeknek vannak kitéve a munkások.
 • Rögzítés: A karvédők rendelkezhetnek tépőzárral, gumihevederekkel vagy más rögzítési módszerekkel a könnyű viseléshez és szabályozáshoz.

Munkavédelmi tértvédő

A munkavédelmi térdvédők olyan eszközök, amelyeket a munkások viselnek a térd védelme érdekében olyan munkafolyamatok során, ahol a térdek veszélynek vannak kitéve. Ezek a térdvédők segítenek megelőzni a sérüléseket, zúzódásokat és sérüléseket a térdre esés vagy a térddel való érintkezés során.

 • Cél: A munkavédelmi térdvédők elsődleges célja a térdek védelme a térdre eső súlyos hatásoktól, például a térddel való ütődéstől vagy a kemény felületekkel való érintkezéstől.
 • Anyag: Ezek a térdvédők általában kemény anyagból készülnek, például műanyagból vagy gumiból. A kemény anyagok hatékonyan csökkentik a térdben fellépő nyomást és súrlódást.
 • Kialakítás: A munkavédelmi térdvédők különböző kialakításokban kaphatók, például térdpárnákként, térdkalapokként vagy térdpántokként. A térdpárnák gyakran párnázottak és hevederekkel rögzíthetők a térdre. A térdkalapok olyan merev fedelet biztosítanak a térdre, amely megvédi azt a sérülésektől. A térdpántok olyan hevederek, amelyeket a térd köré helyeznek, hogy támogassák és stabilizálják azt.
 • Rögzítés: A munkavédelmi térdvédők általában tépőzárral, hevederekkel vagy gumipántokkal rögzíthetők a lábakon. Fontos, hogy jól rögzüljenek a térdre, hogy hatékonyan védelmet nyújtsanak.
 • Felhasználás: A munkavédelmi térdvédőket olyan munkaterületeken használják, ahol a térdek veszélyeztetettek, például építőipari munkáknál, padlóburkolatok készítésekor vagy térdelő munkafolyamatok során.

Burkoló térdvédő

A burkoló térdvédők olyan speciális munkavédelmi eszközök, amelyeket a burkolók vagy padlóburkolók használnak a térdelő munkafolyamatok során. Ezek a térdvédők megvédik a térdeket a sérülésektől és a kopástól a padlóburkolás, csempézés, parkettázás, vagy egyéb hasonló munkák során. A burkoló térdvédők általában kialakításukban és anyagaikban eltérhetnek a hagyományos térdvédőktől annak érdekében, hogy jobban megfeleljenek a burkolómunkások szükségleteinek.

 • Anatómiailag formált kialakítás: A burkoló térdvédők általában anatómiailag formált kialakításúak, hogy jobban illeszkedjenek a térdekhez és kényelmesebben használhatók legyenek a térdelő munkafolyamatok során.
 • Puha és tartós anyag: A burkoló térdvédők általában puha habpárnázattal rendelkeznek, amely védi a térdet a kemény padló vagy felületek nyomásától és kopásától. Ezenkívül a külső borítás általában tartós anyagból készül, amely ellenáll a kopásnak és a szakadásnak.
 • Csúszásgátló felület: A burkoló térdvédők általában csúszásgátló felülettel rendelkeznek a stabil tartás érdekében, így a burkolók könnyebben mozoghatnak a térdelő munka során.
 • Rögzítési rendszer: A térdvédők rendelkezhetnek tépőzárral vagy hevederekkel, amelyek lehetővé teszik a megfelelő illeszkedést és rögzítést a térden. A rögzítési rendszernek kellően erősnek kell lennie ahhoz, hogy ne csússzanak le a térdről.
 • Könnyen tisztítható: A burkoló térdvédőknek gyakran szennyeződhetnek a munkavégzés közben. Ennek megfelelően fontos, hogy könnyen tisztíthatók legyenek, hogy a munkások tisztán és higiénikusan tudják használni őket.

A burkoló térdvédők segítenek megelőzni a térd sérüléseit és a kopást a padlóburkolás vagy más térdelő munkafolyamatok során. Fontos, hogy a munkavállalók megfelelően használják ezeket az eszközöket, és gondoskodjanak róluk, hogy a védelem hatékony legyen. A megfelelő burkoló térdvédők kiválasztása a munkakörnyezet és a végzett munka jellegétől függ.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés