SDS-plus porelszívós fúrószárak

Miért Zákányszerszámház?

Az SDS Plus porelszívós fúrószár egy olyan speciális fúrószerszám, amely az ütvefúró vagy kalapácsfúró gépeken keresztül történő fúrás során lehetővé teszi a por és szennyeződések hatékony elszívását. Ez a fúrószár egy porelszívó rendszerrel van ellátva, amely csökkentheti a munkaterületen keletkező por mennyiségét, javítva a munkakörülményeket és csökkentve a felhasználó egészségügyi kockázatait.

Az SDS Plus porelszívós fúrószár jellemzői:

  • SDS Plus rendszer: Az SDS Plus rendszer speciális befogást biztosít a fúrószárak számára, ami könnyű és gyors cserét tesz lehetővé a gépekben.
  • Porelszívó rendszer: A porelszívó rendszer egy kialakított csatornarendszert tartalmaz a fúrószárban, amely lehetővé teszi a keletkező por és szennyeződések hatékony elszívását a fúrás közben.
  • Beton és kemény anyagok: Az SDS Plus porelszívós fúrószárakat kifejezetten a beton és más kemény anyagok fúrására tervezték. A porelszívó rendszer segít csökkenteni a porkeletkezést, amely különösen a beltéri munkaterületeken előnyös.
  • Különböző méretek: Az SDS Plus porelszívós fúrószárak különböző méretekben érhetők el, hogy kielégítsék a különböző fúrási igényeket.
  • Munkavédelmi előnyök: A porelszívó rendszer segíthet csökkenteni a por belégzéséből adódó egészségügyi kockázatokat, és javíthatja a munkaterületi légminőséget.

SDS-plus porelszívós fúrószár használata

Az SDS Plus porelszívós fúrószárakat gyakran használják építőipari munkákhoz, belső terekben végzett fúrásokhoz és bármely olyan helyzetben, ahol a porkeletkezést minimalizálni kell. A porelszívó rendszer használata javíthatja a munkavégzési körülményeket, a munkavállalók egészségét és a munkaterületi tisztaságot.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés