Kábelbehúzók

  • -4 000 Ft kupon

  Szállítható
  34 290 Ft /db
  Elérhető: 3 db
  Szállítható
  108 923 Ft /db
  • -7 000 Ft kupon

  Rendelésre
  62 611 Ft /db
  • -13 000 Ft kupon

  Rendelésre
  117 475 Ft /db
  • -7 000 Ft kupon

  Rendelésre
  72 517 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A kábelbehúzók olyan eszközök, amelyeket a kábelek és vezetékek behúzására vagy kihúzására használnak vezetékes telepítési vagy villanyszerelési munkák során. Ezek az eszközök lehetővé teszik a kábelek sima és hatékony mozgatását a csövekben, vezetékes rendszerekben vagy más kábelcsatornákban.

Kábelbehúzó kialakítása

A kábelbehúzók általában hosszú, vékony, merev vagy rugalmas rúddal rendelkeznek, amelyek könnyen illeszkednek a csövekhez vagy más kábelcsatornákhoz. Az eszköz végén lehetnek fogók vagy horog alakú részek, amelyek segítenek a kábel vagy vezeték megragadásában és behúzásában. A kábelbehúzók általában különböző hosszúságokban és méretekben érhetők el a különböző alkalmazásokhoz.

Kábelbehúzó használata

A kábelbehúzók használata során a kábel vagy vezeték végét vagy csatlakozóját megragadják az eszközzel, majd lassú és fokozatos nyomással vagy húzással behúzzák vagy kihúzzák a kábelcsatornában. Az eszköz merev vagy rugalmas szerkezete lehetővé teszi a kábel vagy vezeték mozgatását és irányítását a telepítési vagy szerelési helyen.

Kábelbehúzó típusok

A kábelbehúzók különböző típusokban érhetők el attól függően, hogy milyen méretű és típusú kábeleket kell behúzni vagy kihúzni. Például léteznek kis átmérőjű kábelbehúzók, amelyeket könnyű vezetékek behúzására használnak, és léteznek nagy átmérőjű vagy nehéz kábelbehúzók, amelyeket vastag kábelek vagy erőteljes behúzásokhoz alkalmaznak.

Kábelbehúzó alkalmazása

A kábelbehúzók főként a villanyszerelési és telepítési szakemberek által használt eszközök. Ezeket az eszközöket gyakran alkalmazzák az épületek, lakások vagy ipari területek vezetékes rendszereinek kiépítésében vagy karbantartásában. A kábelbehúzók segítségével a kábelek és vezetékek hatékonyan és biztonságosan behúzhatók a megfelelő helyekre.

Fontos megjegyezni, hogy a kábelbehúzók használata bizonyos technikai készségeket és tapasztalatot igényelhet. A megfelelő szerszámot kell választani a kábel méretéhez és típusához, és ügyelni kell a biztonságos használatra és a megfelelő védőfelszerelés viselésére, például védőkesztyűre és védőszemüvegre. Ha nem vagy biztos a kábelbehúzó használatában, ajánlott szakember segítségét kérni vagy képzést kapni.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés