Lemezvágó ollók, lemezlyukasztó gépek

Miért Zákányszerszámház?

Lemezvágó ollók, lemezlyukasztó gépek felhasználási területei:

Nevükből adódóan lemezmegmunkáláshoz használják ezeket a gépeket a fémiparban.
Itt jellemőzen a bádogosokra kell gondolni. Mondhatni egy jó bádogosnak ezek a szerszámok elengedhetetlen kellékek!

Ezeknél a szerszámgépeknél nem igazán van elkülönítve a barkács és azt ipar, mert annyira specifikus, hogy csak az ezen a területen tevékenykedők használják.

Mire kell figyelni Lemezvágó ollók, lemezlyukasztó gépek választásakor?

Gépenként eltérő, hogy milyen anyagot tud vágni. Vásárlás előtt mindenképpen győződjünk meg arról, hogy a vágandó anyaghoz leginkább megfelelőt fogjuk beszerezni!

  • Lemezvastagság
  • Lemezkeménység

Lemezvágó olló

Egy lemezvágó olló igen hasznos szerszám, meggyorsítja és egyben megkönnyíti a lemezekkel kapcsolatos munkát. A nehezen hozzáférhető helyeken is jól megoldhatók vele a lemezvágási feladatok. Az olló munkaszerszáma igazából a két kis kés. Közülük az egyik rögzített, a másik pedig fel- és lefelé irányuló váltakozó mozgást végez.

Lemezlyukasztó gép

Ez a szerszámgép a sima lemezek, hullámlemezek, trapézlemezek vágására szolgál, az élek elferdítése és deformálása nélkül. A 360 fokban elfordítható „matricának” köszönhetően tetszőleges alakzatot lehet a lemezből leszabni.

A túl merev és vastag lemezek nem alkalmasak lyukasztásra, mert berepednek. Ezeket fúrni kell. De ez már egy másik történet!

Lemezmegmunkáló szerszámgépek készleten!

Webshopunkban széles választékban kínálunk lemezmegmunkáló szerszámokat, hogy kielégítsük minden ügyfelünk igényeit. Az általunk kínált termékek között megtalálhatók a legkorszerűbb lemezvágó ollók, melyek segítségével precízen és hatékonyan vághatja meg a különféle anyagokat. Emellett a lemezlyukasztó gépek is részei kínálatunknak, amelyek ideálisak lyukak készítéséhez a lemezen.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés