Menetes szár daraboló

Nevükből is egyértelműen kikövetkeztethető, hogy ezek a gépek nemes egyszerűséggel menetes szárak darabolása való! Fontos tulajdonságuk az, hogy a vágásuk, gyors és pontos, szikra és forgács mentes. Nincs deformáció és égési nyom vágás után.

Menetes szár daraboló használata után nem kell semmilyen utómunkát végezni! Az anyacsavar könnyedén rákapatható az elvágott menetes szárra! Ez összeségében gyors munkát eredményez, ami manapság elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez!

Beton acél vágására is alkalmasak, éppen ezért előszeretettel használják az építkezéseken, hiszen több munkafolyamat során is dolgozhatnak vele!

Akkus menetes szár darabolók

A kínálatunkban csak akkumulátoros menetes szár darabolók közül válogathatsz! Persze ez számtalan előnyt biztosít. Ha elköteleződtünk egy adott gyártóhoz, akkor nincs más dolgunk, mint tőle beszerezni egy ilyen gépet és a meglévő akkumulátorral egyből használni is tudjuk. Persze itt azért figyelni kell a megfelelő Volt számra.

Menetes szár darabolók kiválasztása

Egyetlen szempontot kell alaposan szemügyre vennünk a választáskor. Ez pedig a gép vágási kapacitása. Ez annyit jelent, hogy milyen vastag menetes szárat tudunk a géppel átvágni. Ezt az értéket a gyártó mindig milliméterben adja meg, és egy tól-ig tartományban. A megfelelő menetes szár daraboló választásához nem ért tehát tisztában lenni azzal, hogy milyen vastag anyagokhoz akarjuk használni!

  Cikkszám 101001842
  Átvehető
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 2 db
  116 900 Ft / db
  Cikkszám 101002389
  Szállítható
  404 900 Ft / db
  Cikkszám 101003197
  Átvehető
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 1 db
  223 900 Ft / db
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés