Esztrich keverők, beton szivattyúk

Egy esztrich keverő beszerzése megfelelő választás szakemberek számára, akik hagyományos esztrichel végeznek építkezési munkálatokat.


A régi időkben komoly problémát jelentett az, hogy a betont közvetlenül az öntés helyére kellett szállítottani. A régi mesterek kénytelenek voltak saját kezükben hordani vödrökkel vagy talicskával. Szerencsére a tudományos és technikai fejlődés nem állt meg, és most ez a probléma sikeresen megoldódott a különböző típusú betonszivattyúk segítségével. A beton szivattyú használata nemcsak jelentős időmegtakarítást jelent!

Beton szivattyúk működési elve

A dugattyús rendszerek általános működési elve messze nem új, az összes meglévő mechanizmus jelentős része az alapul. Ebben az esetben a dugattyú hátrafelé történő elmozdulásakor a keveréknek egy bizonyos mennyiségét a betonvevőtől beszívja, majd közvetlenül az átvezető hüvelybe nyomja, amelyen keresztül az öntési helyre jut.


A dugattyús egységek mechanikus hajtással vagy hidraulikus rendszerrel működtethetők. Jelenleg az eszközök túlnyomó többségében használják a hidraulikus rendszert. A hidraulika jelentősen nagyobb nyomást biztosít, aminek köszönhetően jelentősen növeli a betonszivattyú teljesítményét.


A helyhez kötött betonszivattyú egy független állomás a szivattyúzás megoldásához. A méret és a kapacitás függvényében nagyméretű ipari létesítményekben és magánépítésben is alkalmazható. A kisebb, könnyebben hordozható betonszivattyúk is nagy kapacitással rendelkeznek, és a nagyobb területeken, magasabb épületeknél is használható.

  Cikkszám 101002873
  Rendelésre
  21 201 460 Ft / db
  Cikkszám 101002871
  Rendelésre
  18 839 600 Ft / db
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés