Ásottkút szivattyúk

  Cikkszám 101002331
  Átvehető
  Szállítható
  36 690 Ft / db
  Cikkszám 101006121
  Átvehető
  Szállítható
  31 990 Ft / db
  Cikkszám 101006120
  Átvehető
  Szállítható
  28 990 Ft / db
  Cikkszám 101006119
  Átvehető
  Szállítható
  25 990 Ft / db
  Cikkszám 101000973
  Szállítható
  Ezen az áron, már csak: 1 db
  109 900 Ft / db

Az ásottkút szivattyú az egyik legkeresettebb termékek közé tartozik a szivattyúk körében! Ennek az ok az egyszerű telepíthetőség és használat. Az ásott kút szivattyú ugyanazon az elven működik, mint a csőbúvár szivattyú azzal a különbséggel, hogy míg a csőbúvár szivattyú esetén a kút belső fala és a szivattyú/motor külső fala között áramló víz adja a motor hűtését, addig ez az ásottkút szivattyúban már ki van alakítva. Ezért az ásottkút szivattyúk mindig nagyobb átmérőjűek. Viszont ezáltal az ásottkút szivattyú nem csak ásottkútba telepíthető, hanem akár víztárolóba, esővíz gyűjtő edénybe, akár aknákba is.

Ásottkúti szivattyúk szerkezetei felépítése:

Az ásottkút szivattyúk többnyire el vannak látva úgynevezett úszókapcsolóval, mely biztosítja a szárazon futás elleni védelmet, de van úszókapcsoló nélküli változat kivitel is. A legnagyobb típusok akár 100m-re is képesek felemelni a vizet és akár 160 l/perc szállítási teljesítményt is képesek produkálni.

Az egyszerűbb, kedvező árú típusok inkább műanyagból, a drágább tartósabb változatok műanyag/rozsdamentes anyagok kombinációjából készülnek.

További előnye az ásottkút szivattyúnak, hogy mivel víz alá kerül telepítésre gyakorlatilag néma csendben üzemel, működési zajával nem zavar senkit. Használatuk ezen felül energiatakarékos!

Hol alkalmazható az ásottkút szivattyú?

Az ásottkút szivattyú felhasználási lehetősége kimondottan széles. Áramláskapcsolóval kombinálva kerti locsolásra (kézzel vagy szórófejjel) vagy automata öntözőrendszer üzemeltetésére is kiválóan alkalmazható, az öntözőrendszert építők egyik kedvelt megoldása amennyiben ásottkút vagy esővíz gyűjtő áll rendelkezésre.

Nagyon jól használható, ha hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval kombináljuk házi vízműként vagy kisebb üzemek vízellátó berendezéseként, továbbá kisméretű mezőgazdasági öntözésre is.

Ztrust ásottkút szivattyúk – kiváló minőség, széles termékválaszték!

Amennyiben ásott kúttal rendelkezel, úgy figyelmedbe ajánljuk a kiváló minőségű Ztrust ásottkút szivattyúinkat, melyek széles választékban megtalálhatóak áruházunkban. A Ztrust ásottkút szivattyúk remekül alkalmazhatóak vízellátó hálózatokban, házi vízellátásra, öntözőrendszerekhez, háztartásban, iparban és mezőgazdaságban is.

Tökéletes megoldást jelentenek a locsoláshoz, öntözőrendszerek vízellátásához, hidrofor tartály és nyomáskapcsoló alkalmazásával házi vízellátáshoz, vízmű rendszerek üzemeltetéséhez.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés